Ολυμπιακός: Η Μπέτις παρακολουθεί τον Σα

Ρεπορτάζ από την Ισπανία θέλει την Μπέτις να ασχολείται με την περίπτωση του Ζοσέ Σα, για τον οποίο υπάρχει εξαιρετική άποψη στην Ανδαλουσία.

Ολυμπιακός: Η Μπέτις παρακολουθεί τον Σα

Το ΦΩΣ σάς έγραψε τις προηγούμενες ημέρες πως ο Ζοσέ Σα βρίσκεται υπό παρακολούθηση από ομάδες της Premier League. Απ' ό,τι φαίνεται δεν είναι οι μοναδικές που έχουν βάλει στο… μάτι τον Πορτογάλο πορτιέρε του Ολυμπιακού. Στην Ισπανία τα ρεπορτάζ θέλουν την Μπέτις να ασχολείται με τον 27χρονο γκολκίπερ.

Στο… μάτι της Premier League ο Σα

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, η ομάδα της Ανδαλουσίας εκμεταλλεύεται τη διακοπή λόγω της κρίσης του κορονοϊού και ασχολείται με τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κοιτάζει ποδοσφαιριστές και να εξετάζει διάφορες περιπτώσεις.

Για τον «άσο» οι «βερδιμπλάνκος» έχουν στα υπόψη τους δύο παίκτες. Ο ένας είναι ο Ρουί Σίλβα της Γρανάδα και ο άλλος ο Ζοσέ Σα του Ολυμπιακού. Για τον γκολκίπερ των Πειραιωτών οι Ισπανοί γράφουν ότι αποκτήθηκε πέρσι από την Πόρτο έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Θεωρούν σημαντικό ότι έχει κληθεί στην εθνική Πορτογαλίας, αλλά είναι στη σκιά του Ρουί Πατρίτσιο και περιμένει πότε θα κάνει το ντεμπούτο του.

Θεωρούν ότι είναι μία εφικτή περίπτωση για να τον κάνουν δικό τους, ενώ ο Ρουί Σίλβα έχει περισσότερες δυσκολίες. Η Μπέτις να θυμίσουμε ότι και πέρσι τέτοια εποχή είχε ασχοληθεί με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Όταν οι «ερυθρόλευκοι» μιλούσαν με την Πόρτο για να τον κάνουν δικό τους, η Μπέτις είχε μπει σφήνα, αλλά τελικά ο Σα κατέληξε στον Πειραιά. Φαίνεται πως η ομάδα της Σεβίλλης θα ασχοληθεί ξανά με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, για τον οποίο θυμίζουμε πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Αγγλία.