Ο Άρης κοιτάζει τον Ανσαριφάρντ

Μία από τις περιπτώσεις που έχει στα υπόψη του Άρης για την ενίσχυση της επίθεσης του είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος επίσης "ψάχνεται" για το μέλλον του.

Ο Άρης κοιτάζει τον Ανσαριφάρντ

Οι ομάδες δεν ξέρουν ακόμη αν θα παίξουν για το πρωτάθλημα ή όχι, αλλά παρόλα αυτά είναι υποχρεωμένες να κάνουν έναν μικρό σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Άρης ανήκει σε αυτή την κατηγορία και εξετάζει αρκετές περιπτώσεις. Μία τέτοια είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού. Ο Ιρανός φορ αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του Κατάρ, αλλά είναι αλήθεια ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται και τόσο καλά γι' αυτόν.

Ψάχνεται κι αυτός για το μέλλον του και για την επόμενη ομάδα του. Παράλληλα και για τον Άρη είναι μία περίπτωση που εξετάζεται για την ενίσχυση της επίθεσης. Φυσικά όλα αυτά από τη στιγμή που θα λυθεί το θέμα της απαγόρευσης μεταγραφών για την ΠΑΕ Άρης.

Μία σημαντική παράμετρος και ένα πλεονέκτημα που έχει ο Ανσαριφάρντ είναι ότι σε σύντομα θα αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο, διότι είναι δεσμευμένος με ελληνίδα. Θα φανεί το προσεχές διάστημα αν ο Άρης προχωρήσει το θέμα του Καρίμ και τον εντάξει στο ρόστερ του.