Παναιτωλικός – ΑΕΛ 1-1: Σώθηκε με γκολ στο 95' ο Παναιτωλικός
Ο Παναιτωλικός ισοφάρισε την Λάρισα στο 95’ (1-1) και διασφάλισε την παραμονή στη Super League 1
Ο Παναιτωλικός ισοφάρισε την Λάρισα στο 95’ (1-1) και διασφάλισε την παραμονή στη Super League 1. Πολύ ωραίο ματς έγινε στο Αγρίνιο, όπου και οι δύο ομάδες το πάλεψαν για τη νίκη, ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή της μπάλας και κέρδισε 11 κόρνερ, αλλά η ΑΕΛ ήταν αυτή που προηγήθηκε, ελπίζοντας πως θα προσπεράσει τον Αστέρα Τρίπολης στα δύο εναπομείναντα ματς των πλέι άουτ. Ο γηπεδούχοι ωστόσο δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, πίεσαν ωςε το φινάλε και δικαιώθηκαν με το γκολ που πετυχε ο Γκαρσια στο 95’ !
ΤΑ ΓΚΟΛ
58’: Φάση διαρκείας στην περιοχή του Παναιτωλικού, όπου ο Πασάς πλάσαρε από κοντά, ο Παπαδόπουλος απέκρουσε ενστικτωδώς και σε δεύτερο χρόνο ο Τούπτα σούταρε. Η μπάλα κόντραρε και στον Κόγιτς και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.
95’: Ο Σατσιάς έκανε την κούρσα από δεξιά και έβγαλε τη σέντρα παράλληλα προς τη μικρή περιοχή όπου ο Γκαρσία με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.
Η μικρογραφία
Παναιτωλικός – ΑΕΛ 1-1
Γήπεδο: Πανατωλικού (Αγρίνιο)
Σκόρερ: 95' Γκαρσία-58’Τούπτα
Διαιτητής; Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Οι συνθέσεις
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (4-2-3-1): Κουτσερένκο, Μαυρίας (69’ Σατσιάς), Κόγιτς, Σιέλης, Μανρίκε, Μπουχαλάκης, Εστεμπάν, Ματσάν, Ρόσα, Λομπάτο (68’ Σμυρλής), Μπάτζι (68’ Γκαρσια)
ΑΕΛ (4-2-3-1): Βενετικίδης, Παπαγεωργίου, Μασόν (78’ Φεριγκρά), Μπατουμπινσικά, Ρόσιτς, Ναόρ, Πέρες (46’ Όλαφσον), Ατανάσοφ, Πασάς (63’ Γκαράτε), Σαγκάλ (78’ Χατζηστραβός), Τούπτα.