Η ειλημμένη απόφαση για Τσούμιτς στον Ολυμπιακό

Ο 21χρονος εξτρέμ Νίκολα Τσούμιτς που ξεχωρίζει φέτος με τη φανέλα της Ραντνίσκι, θα ενσωματωθεί κανονικά στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού και εκεί θα δείξει αν μπορεί να σταθεί.

Η ειλημμένη απόφαση για Τσούμιτς στον Ολυμπιακό

Εννιά γκολ και δύο ασίστ σε 22 παιχνίδια είναι ο απολογισμός του Νίκολα Τσούμιτς, του νέου «αστεριού» που έκλεισε από το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός, αλλά τον άφησε δανεικό στην Ραντνίσκι για να πάρει χρόνο συμμετοχής στα πόδια του. Ο Τσούμιτς διαπρέπει με την ομάδα του στο σερβικό πρωτάθλημα. Ουκ ολίγες φορές έχει βρεθεί στην καλύτερη ενδεκάδα των αγωνιστικών.

Εκείνο που προκαλεί ερωτηματικά και αφορά φυσικά το «σταφ» του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν είναι ότι δεν πήραν χαμπάρι πώς έχασαν τον παίκτη. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο πίστευαν και οι δύο το περασμένο καλοκαίρι ότι είχαν τον έλεγχο του παίκτη, αλλά λογάριαζαν χωρίς τον... ξενοδόχο (τον Ολυμπιακό), που κινήθηκε μεθοδικά για να τον «αρπάξει» και να τον φέρει στην Ελλάδα.

Είναι ειλημμένη απόφαση ο Τσούμιτς να ενσωματωθεί το καλοκαίρι στην προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» και να δοκιμάσει την τύχη του όπως είχε συμβεί πέρσι με τον Ραντζέλοβιτς. Δεν έχουν περάσει απαρατήρητες οι εμφανίσεις του στην Σερβία και για αυτό το λόγο θα περάσει από τα απαραίτητα τεστ το καλοκαίρι, έτσι ώστε να αποδείξει αν μπορεί να σταθεί ή όχι στο υψηλό επίπεδο του Ολυμπιακού.

Στην γειτονική χώρα λένε ότι είναι πιο ποιοτικός παίκτης από τον Ραντζέλοβιτς. Όλα αυτά όμως θα φανούν στο χορτάρι...