Νέο ποστάρισμα του Εμρέ Μορ: «Ψευδείς όλες οι φήμες» (pic)

Ο Εμρέ Μορ με νέο του ποστάρισμα πήρε θέση για τη φημολογία που αναπτύχθηκε γύρω από το όνομα του και για τον αποκλεισμό του από την αποστολή του Ολυμπιακού για την Τούμπα.

Νέο ποστάρισμα του Εμρέ Μορ: «Ψευδείς όλες οι φήμες» (pic)

Ο αποκλεισμός του Εμρέ Μορ από την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ προκάλεσε ερωτηματικά και έδωσε τροφή για σχόλια. Ο ποδοσφαιριστής με ποστάρισμα του στο instagram πήρε θέση για την απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς τονίζοντας πως έμεινε εκτός λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Ο Εμρέ Μορ πήρε θέση για τον αποκλεισμό του από τον Μαρτίνς!

Ο αποκλεισμός του από την αποστολή για την Τούμπα προκάλεσε διάφορα σχόλια και στο twitter, ειδικά από την Τουρκία. Ο ίδιος, αφού ενημέρωσε πως είναι τραυματίας με story στο instagram πήρε θέση για διάφορες που έχουν αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες και αφορούν στη σχέση του με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Γιατί ο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τον Μορ

Αναλυτικά ο Εμρέ Μορ έγραψε:

«Υπάρχουν ορισμένες λανθασμένες και ψευδείς φήμες αυτές τις ημέρες. Δεν ξέρω από που προέρχονται αλλά σας διαβεβαιώνω ότι τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια. Όλες είναι ψευδείς. Είμαι χαρούμενος εδώ και ανυπομονώ να παίξω σύντομα. Θα σας δω σύντομα στο γήπεδο φίλοι του Ολυμπιακού!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός Τούρκος ακραίος επιθετικός.