Ολυμπιακός: Γιατί ο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τον Μορ

Ποιοι οι λόγοι που ο Πέδρο Μαρτίνς απέκλεισε από την αποστολή του Ολυμπιακού για την Τούμπα τον Εμρέ Μορ.

Ολυμπιακός: Γιατί ο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τον Μορ

Δεν ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη ο Εμρέ Μορ, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς τον άφησε εκτός αποστολής. Ο Τούρκος ακραίος επιθετικός μέχρι τώρα έχει παίξει 35 λεπτά στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία για το Κύπελλο, ενώ στη ρεβάνς με την ομάδα της Φθιώτιδας αγωνίστηκε για 12 λεπτά.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Χωρίς τρεις επιθετικούς η «ερυθρόλευκη» αποστολή για Τούμπα

Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πανιώνιο ο Πορτογάλος προπονητής δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μορ παρά το γεγονός πως το ματς ουσιαστικά τελείωσε από το πρώτο δεκάλεπτο όταν το σκορ είχε γίνει 3-0 για τον Ολυμπιακό.

Τώρα ο προπονητής αποφασίζει να μην τον πάρει στην Τούμπα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Ο 22χρονος άσος έχει πλούσιο ταλέντο και με τη μπάλα στα πόδια μπορεί να κάνει φοβερά πράγματα. Σε έναν προπονητή, όμως, δεν αρκεί ο παίκτης του να είναι καλός στις ντρίμπλες.

Ο Εμρέ Μορ έχει δείξει από την πρώτη ημέρα το πλούσιο ταλέντο του, αλλά από την άλλη πρέπει να διορθώσει πολλά πράγματα για να μπορέσει να τον υπολογίζει ο Πορτογάλος τεχνικός. Θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να είναι πιο πειθαρχημένος σε θέματα τακτικής και παράλληλα να δείχνει περισσότερα στις προπονήσεις.

Ο αποκλεισμός του από την Τούμπα είναι ένα μήνυμα προς αυτόν που είναι αλήθεια ότι είχε την ευκαιρία μετά τον τραυματισμό του Σουντανί να βρει χώρο. Για να συμβεί αυτό, όμως, θα πρέπει να δουλέψει πολύ και σε θέματα τακτικής και πειθαρχίας.