Ο Εμρέ Μορ πήρε θέση για τον αποκλεισμό του από τον Μαρτίνς!

Ο Εμρέ Μορ με ανάρτηση του στο instagram εξήγηση το λόγο που δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

Ο Εμρέ Μορ πήρε θέση για τον αποκλεισμό του από τον Μαρτίνς!

Το όνομα του Εμρέ Μορ δεν υπήρχε μεταξύ αυτών που μπήκαν στο αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη. Ο Τούρκος έμεινε εκτός αποστολής, ενώ δεν είχε αγωνιστεί και στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Ολυμπιακός: Γιατί ο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τον Μορ

Ο νεαρός άσος μέχρι στιγμής έχει παίξει μόνο στα δύο ματς με τη Λαμία για το Κύπελλο και σε αυτά πήρε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Ο Μορ, ωστόσο έδωσε με ανάρτηση του στο instagram πήρε θέση για τον αποκλεισμό του από την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με όσα γράφει ο ποδοσφαιριστής ο αποκλεισμός του οφείλεται σε τραυματισμό που έχει προέλθει από τη δουλειά που έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Χωρίς τρεις επιθετικούς η «ερυθρόλευκη» αποστολή για Τούμπα

«Καλή τύχη αύριο! Είμαι βέβαιος ότι θα γυρίσετε σπίτι με τους τρεις πόντους! Τις τελευταίες εβδομάδες δούλεψα σκληρά για να είμαι 100% έτοιμος. Δυστυχώς και ατυχώς αποκόμισα τραυματισμό από υπερφόρτωση. Σύντομα θα είμαι 110% έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου», έγραψε ο Εμρε Μορ στο instagram. Ακόμη, πάντως, δεν έχει κάνει το ντεμπούτο του σε αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ ο νέος του αποκλεισμός προκάλεσε σχόλια και στην Τουρκία.

Δείτε την ανάρτηση του Εμρέ Μορ…