Έτσι διαμορφώθηκε το ρόστερ του Ολυμπιακού

Αλλαγές έγιναν στο ρόστερ του Ολυμπιακού στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ποια είναι η τελική μορφή που πήρε.

Έτσι διαμορφώθηκε το ρόστερ του Ολυμπιακού

Ο Ιανουάριος κυλούσε ήρεμα για τον Ολυμπιακό, αλλά την τελευταία του εβδομάδα έγιναν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Από τους «ερυθρόλευκους» έφυγαν έξι ποδοσφαιριστές τις τελευταίες ημέρες του μήνα.

Το «πάρε-δώσε» του Ολυμπιακού - Οι δύο εκλεκτοί

Συγκεκριμένα αποχώρησε ο Ντανιέλ Ποντένσε που πωλήθηκε στη Γουλβς. Ο Γιασίν Μεριά έφυγε δανεικός στην Κασίμπασα, ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο επέστρεψε δανεικός στη Λεγανές. Ο Λεονάρντο Κούτρης έφυγε δανεικός στη Μαγιορκά, ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς πήγε δανεικός στην ΑΕΛ και έγινε διακοπή του δανεισμού του Γιασίν Μπενζιά.

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Καφού

Προς το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου έγιναν τρεις προσθήκες. Ο Αχμέντ Χασάν γύρισε στον Ολυμπιακό μετά από εξάμηνη απουσία και με τους Πορτογάλους να μιλάνε για δανεισμό του παίκτη.

Ολυμπιακός: Ο γρίφος της ευρωπαϊκής λίστας

Από ‘κει και πέρα στην Αθήνα ήρθαν οι Καφού και Εμρέ Μορ, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις μεταγραφές τους στον Ολυμπιακό. Κάπως έτσι το ρόστερ πήρε την τελική του μορφή για το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Επίσημο: «Ερυθρόλευκος» ο Εμρέ Μορ

Ας δούμε αναλυτικά πως διαμορφώθηκε το ρόστερ μετά το τέλος χειμερινής μεταγραφικής περιόδου…

Τερματοφύλακες

Ζοσέ Σα, Μπόμπι Αλέν, Ηλίας Καραργύρης, Κώστας Τζολάκης

Αμυντικοί

Ρούμπεν Σεμέδο, Παπέ Σισέ, Ουσεϊνού Μπα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κώστας Τσιμίκας, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Βασίλης Τοροσίδης

Μέσοι

Μαντί Καμαρά, Γκιγιέρμε, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Ξενιτίδης, Κώστας Φορτούνης, Ματιέ Βαλμπουενά, Καφού

Επιθετικοί

Γιώργος Μασούρας, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, Χιλάλ Σουντανί, Μπρούνο, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Μάξι Λοβέρα, Αχμέντ Χασάν, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Εμρέ Μορ