Κόντρα «αιωνίων» στον τελικό Κ-17

Τον Παναθηναϊκού που νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ θα βρει απέναντι της στον τελικό η Κ-17 του Ολυμπιακού.

Κόντρα «αιωνίων» στον τελικό Κ-17

Ο Ολυμπιακός από το απόγευμα εξασφάλισε τη συμμετοχή του στον τελικό του Final-4 του πρωταθλήματος Κ-17 της Super League νικώντας με 2-0 τη Ξάνθη. Οι Πειραιώτες μπορεί να μην έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, όπως δήλωσε και ο τεχνικός της ομάδας Τάσος Θέος, αλλά πήραν τη νίκη και ελπίζουν την Τετάρτη να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Στον τελικό της Τετάρτης (19:00) που θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο ο αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» θα είναι ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 1-0 του ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό, ο οποίος διεξήχθη στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Οι «αιώνιοι» αντίπαλοι θα βρεθούν σε τελικό για πρώτη φορά μετά από επτά ολόκληρα χρόνια για 3η φορά συνολικά.

Το 2009 η Κ-17 του Παναθηναϊκού είχε επικρατήσει με 3-0 και το 2011 οι «ερυθρόλευκοι» με σκορ 5-2. Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το 5ο τρόπαιο στην ιστορία του και ο ΠΑΟ το δεύτερο.

Να σημειώσουμε πως κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τρεις φορές και πέτυχαν από μία νίκη, ενώ ένα ματς δεν είχε νικητή. Ο Ολυμπιακός είχε νικήσει 2-1 στο Ρέντη, ενώ ο ΠΑΟ 2-0 στο γήπεδο του και το τρίτο ματς που είχε γίνει στο Ρέντη είχε μείνει στο 1-1.