Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της K-17

Ο προπονητής της Κ-17 του Ολυμπιακού έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από την ομάδα του, ενώ ο σκόρερ των δύο τερμάτων ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της K-17

Η Κ-17 του Ολυμπιακού την Τετάρτη θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα της Super League, αφού επικράτησε με σκορ 2-0 της Ξάνθης στον ημιτελικό που διεξήχθη στο γήπεδο του Αγρινίου. Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, ο Τάσος Θέος μετά το τέλος της αναμέτρησης μπορεί να ήταν ευχαριστημένος από την πρόκριση, αλλά από την άλλη δεν ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του.

«Είχαμε το παιχνίδι πρωτοβουλίας. Τα παιδιά δεν έβγαλαν την ποιότητα τους και ίσως να τους επηρέασε το γεγονός πως ήταν το φαβορί για την πρόκριση. Δουλέψαμε στην ομαδική λειτουργία και παίξαμε έξυπνα. Ο στόχος μας είναι η βελτίωση τους γιατί θέλουμε να τους δούμε στην πρώτη ομάδα. Μας παρέχονται τα πάντα και θέλουμε παιδιά στην πρώτη ομάδα. Κρατάμε ότι δεν δεχτήκαμε γκολ και έχουμε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος στην Ελλάδα», είπε ο τεχνικός της Κ-17 του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια ο Τάσος Θέος τόνισε: «Αυτά τα παιδιά έχουν μέσα τους όλη τη φλόγα για να δείξουν και να βγάλουν ομαδική λειτουργία και τακτική. Μέσα από τη δουλειά και τη σωστή κατεύθυνση πρέπει να το ευχαριστηθούν και να βγάλουν την ποιότητα τους. Σήμερα δεν έπαιξαν όπως θέλαμε, αλλά πιστεύω πως στο επόμενο παιχνίδι θα το έχουν καταφέρει».

Μπερδέλης: «Αδικήσαμε τον εαυτό μας»

Ο τεχνικός της Ξάνθης, Κώστας Μπερδέλης δεν θα μπορούσε να είναι ικανοποιημένος απ’ όσα είδε από την ομάδα του και δήλωσε: «Εμείς αδικήσαμε τον εαυτό μας για την προσπάθεια που κάναμε όλη τη χρονιά. Μας επηρέασε το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε. Δεν μπήκαμε ποτέ στο ματς και δίκαια νίκησε ο Ολυμπιακός. Η Ξάνθη όλα αυτά τα χρόνια δίνει το παρών σε τέτοιου είδους διοργανώσεις. Υπάρχουν υποδομές και ταλέντα που πλαισιώνουν την πρώτη ομάδα. Έτσι όπως πήγε το ματς αδικήσαμε την εικόνα όλης της χρονιάς», είπε χαρακτηριστικά.

Μουγιός: «Είμαστε αγαπημένοι»

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Μουγιός, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τη Ξάνθη. «Είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να σκοράρει δύο γκολ σε ένα τόσο κρίσιμο ματς. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου. Είχαμε πει πως αν είμαστε αγαπημένοι θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε που είναι η πρόκριση στον τελικό».