Μπαρτζώκας: «Αυτό που μετράει τώρα είναι να κερδίζουμε όσα παραπάνω παιχνίδια μπορούμε»
Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Βιτόρια.
Μιλώντας στο αεροδρόμιο λίγο πριν την αναχώρηση για τη Χώρα των Βάσκων, ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στη δυναμική και στο στυλ παιχνιδιού της Μπασκόνια ενώ τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι να κερδίσει όσα περισσότερα παιχνίδια μπορεί.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Έχουμε μία εικόνα της ομάδας που παίζουμε. Ελάχιστα επίσημα παιχνίδια έχουν. Νομίζω όλοι περιμένουν να αντιμετωπίσουμε την ταχύτητα στην εκτέλεση και το τρανζίσιον. Είναι μία ομάδα που επιτίθεται με πρόσωπο στο καλάθι κατά βάση.
Κάναμε δύο καλές προπονήσεις από το Σούπερ Καπ κι έπειτα. Το θέμα είναι να είμαστε υγιείς και να έρθουμε όλοι σε καλή κατάσταση και ο Μιλουτίνοφ που ήταν απών στα προηγούμενα παιχνίδια, για να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε το ταλέντο που έχουμε, με νίκες. Γιατί αυτό που μετράει ιδίως στην αρχή της χρονιάς, είναι να κερδίζουμε όσο περισσότερα παιχνίδια μπορούμε
Θα έλεγα ότι έπρεπε να είμαστε καλύτεροι αμυντικά (σ.σ. στα προηγούμενα παιχνίδια), έπρεπε να είμαστε πιο σκληροί στο παιχνίδι με τη Ρεάλ, έπρεπε να είμαστε όλοι σε καλό επίπεδο αμυντικά που δεν ήμασταν και για αυτό χάσαμε».