Μάριν: Η πορεία προς την πόρτα της εξόδου

Πως ο Γερμανός από εκεί που ήταν ακλόνητος στο ρόστερ έφτασε στο σημείο να αποχαιρετάει τον Ολυμπιακό.

Μάριν: Η πορεία προς την πόρτα της εξόδου

Η αποστολή για τα Γιάννενα έχει εκπλήξεις και έχει σημαντικά ονόματα που έμειναν εκτός. Ένα από αυτά είναι ο Μάρκο Μάριν. Το fosonline.gr σας είχε γράψει από το βράδυ της Παρασκευής πως ο Γερμανός δεν θα ταξιδέψει στα Γιάννενα. Το μέλλον του στο μεγάλο Λιμάνι είναι δυσοίωνο ή για να είμαστε πιο σωστοί δεν υπάρχει μέλλον στον Πειραιά για τον Μάριν.

Αν μερικούς μήνες γινόταν κουβέντα για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα έφευγαν από τον Ολυμπιακό το όνομα του 29χρονου άσου δεν θα ήταν μέσα σε αυτά. Πως άλλαξαν τα δεδομένα και ο Μάρκο Μάριν βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου; Η πραγματικότητα είναι πως ο Γερμανός ήταν σημαντικός στο διάστημα που ο Ολυμπιακός έκανε εννιά σερί νίκες. Σε εκείνο το διάστημα είχε βάλει τέσσερα γκολ και η συμβολή του ήταν καθοριστική.

Ο Μάριν έδειχνε να είναι ακλόνητος, όμως, τα πράγματα άλλαξαν μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και την απώλεια όλων των στόχων από την ομάδα. Πρώτα απ’ όλα είναι ένα από τα υψηλά συμβόλαια του Ολυμπιακού με απολαβές πάνω από 1 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη μπορεί να ήταν καθοριστικός στο καλό διάστημα της ομάδας του Πειραιά, όμως, αν τα βάλει κανείς κάτω θα διαπιστώσει πως στα μεγάλα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος ήταν άφαντος. Συνήθως δεν έπαιζε και όταν έπαιζε η προσφορά του ήταν πενιχρή.

Και επειδή στον Ολυμπιακό αυτό το διάστημα μετράνε τα πάντα ένα ακόμα θέμα που έλαβαν υπόψη τους είναι και το εξωαγωνιστικό. Ο Μάρκο Μάριν δεν είναι από τους ανθρώπους που στόμα έχουν και μιλιά δεν έχουν. Είναι δύσκολος και περίεργος χαρακτήρας και μόνο τυχαίες δεν είναι οι συχνές αλλαγές ομάδων στην καριέρα του. Ακόμα και το γεγονός πως δεν έπαιξε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό τον ενόχλησε τον Γερμανό άσο.

Ήταν πρωταγωνιστής σε αρκετά περιστατικά στο Ρέντη και η αλήθεια είναι πως σε μία δύσκολη σεζόν υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις από έναν ποδοσφαιριστή με την εμπειρία του Μάριν. Περιμένεις να συμβάλλει στην ηρεμία των αποδυτηρίων και να παίξει έναν άλλο ρόλο. Ακόμα και ο τρόπος που είχε πανηγυρίσει εκείνο το γκολ στην Κέρκυρα με τον Λεμονή στον πάγκο δεν άρεσε και πολύ. Μέτρησαν όλα για τον Γερμανό και κάπως έτσι καταλήγουν ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά παρά το γεγονός πως ο ίδιος θα ήθελε πολύ. Φυσικά και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον έχει στα πλάνα του για την επόμενη μέρα.