Ζορίζουν τα πράγματα για τον Μάριν!

Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι οι ποδοσφαιριστές, στους οποίους ο Ολυμπιακός δεν έχει ζητήσει να φέρουν πρόταση. Ο Γερμανός ανήκει στην κατηγορία των παικτών που ο Πέδρο Μαρτίνς δεν “καίγεται” να κρατήσει.

Ζορίζουν τα πράγματα για τον Μάριν!

Πώς τα φέρνει η ζωή καμιά φορά... Από εκεί που νιώθει ένας ποδοσφαιριστής ισχυρός, που αισθάνεται ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στα αποδυτήρια και θεωρεί ότι δεν μπορεί να τον “αγγίξει” κανένας, να φτάνει πλέον σε ένα σημείο που τα πράγματα να έχουν ζορίσει αρκετά...

Ο Μάρκο Μάριν βοήθησε αγωνιστικά τον Ολυμπιακό. Ειδικά το διάστημα Νοέμβριος – Δεκέμβριος που έκανε και τις σερί νίκες με τον Τάκη Λεμονή, ήταν από τους πρωταγωνιστές των “ερυθρολεύκων” και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας.

Από την άλλη όμως, στο ταμείο που γίνεται στο τέλος, στο τραπέζι πέφτουν όλα τα δεδομένα. Ο Γερμανός με το 1,2εκ. ευρώ που λαμβάνει ετησίως βοήθησε ουσιαστικά σε παιχνίδια με αντιπάλους που τερμάτισαν κάτω από την εξάδα.

Οι προπονητές δεν τον εμπιστεύονταν στα ντέρμπι ή στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Το χειρότερο απ' όλα για τον Μάριν ήταν ότι μιλούσε περισσότερο απ' όσο έπρεπε, πολλές φορές έβγαζε προς τα έξω πράγματα που δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα, συνεχώς έβγαζε μία αδικαιολόγητη γκρίνια, ενώ έφτασε στον β' γύρο της σεζόν να κάνει “σκηνή” επειδή ο Γκαρθία επέμενε στον Μιραλάς. Δεν είχε μπει καν στη διαδικασία να αναρωτηθεί για ποιο λόγο π.χ. ο Ισπανός του είχε μπήξει τις φωνές στον αγώνα της Τρίπολης (σ.σ. σε εκείνο το παιχνίδι τον αντικατέστησε στο ημίχρονο, γιατί τον είχε βγάλει έξω από τα ρούχα του...).

Δεν μπήκε καν στη διαδικασία να αναρωτηθεί για ποιο λόγο ήταν πρωταγωνιστής στα περισσότερα επεισόδια του Ρέντη...

Ο Γκαρθία λοιπόν έφυγε ως αποτυχημένος και ως ένας άνθρωπος που δεν μπορούσε να οδηγήσει το καράβι που λέγεται Ολυμπιακός. Ο Κέβιν αποχώρησε και επιστρέφει στην Έβερτον. Την πόρτα της εξόδου ωστόσο φαίνεται ότι θα δει και ο Γερμανός άσος, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2019 και για να συνεχίσει στο λιμάνι, θα πρέπει να συμφωνήσει σε αναπροσαρμογή (και επέκταση φυσικά) συμβολαίου με χαμηλότερες απολαβές.

Σε μία συνέντευξή του σε εφημερίδα της πατρίδας του είχε πει ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην Bundesliga, αλλά εξέφραζε την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Η Σάλκε ήδη είχε κάνει μία κρούση προ μηνός στους “ερυθρόλευκους”, ωστόσο, η προσφορά της ήταν πολύ χαμηλή. Κανείς δεν ξέρει αν θα επανέλθει. Στην Γερμανία υποστηρίζουν ότι θα ξανακάνει κίνηση.

Η ουσία είναι ότι πλέον έχουν αρχίσει τα ζόρια και για τον Μάρκο Μάριν. Κι αυτό, γιατί μπορεί να έκανε ό,τι περνούσε από τα χέρια του για να γίνει αρεστός στους διοικούντες, μπορεί να κατηγορούσε αριστερά – δεξιά όλους τους προπονητές (πλην Χάσι βεβαίως), όμως, κάποια στιγμή όλο αυτό του γυρίζει και μπούμερανγκ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του έχει δει κάποια πράγματα – ως προς το αγωνιστικό κομμάτι – με τα μάτια του. Από την άλλη έχει ενημερωθεί και για τις συμπεριφορές ή τα πειθαρχικά παραπτώματα των ποδοσφαιριστών. Για αυτό το λόγο, δεν φαίνεται να “ψήνεται” και ιδιαίτερα με την παραμονή του Μάριν στο λιμάνι.

Απλώς, στην περίπτωση του Γερμανού όπως και στις περισσότερες, για να αποχωρήσει θα πρέπει να φέρει πρόταση. Αν δεν φέρει, τότε θα παρουσιάσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο θα τον διαχειριστεί η διοίκηση.

Αυτή τη στιγμή οι παίκτες από τους οποίους δεν έχει ζητηθεί να φέρουν πρόταση, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ο Μάριν φυσικά δεν βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία...