Πατέρας Βούλγαρου οπαδού: «Ήταν σκοτωμένος, τον είχαν διαλύσει» (vid)

Απαρηγόρητοι οι γονείς του αδιοκοχαμένου Βούλγαρου οπαδού ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων και αναρωτήθηκαν πως είναι δυνατόν τον 21ο αιώνα να συμβαίνουν τέτοια πράγματα.

Πατέρας Βούλγαρου οπαδού: «Ήταν σκοτωμένος, τον είχαν διαλύσει» (vid)

Οι γονείς του 28χρονου Τόσκο που σκοτώθηκε ύστερα από την επίθεση οπαδών στη Θεσσαλονίκη μίλησαν στην τηλεόραση του STAR και τόνισαν πως θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε οι ένοχοι για τον γιο τους να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Απολογούνται οι δυο κατηγορούμενοι για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού

Ο πατέρας μάλιστα του αδικοχαμένου νεαρού δήλωσε πως η εικόνα που αντίκρισε όταν είδε το νεκρό παιδί του, ήταν τρομακτική αφού τον είχαν στην κυριολεξία διαλύσει.

Γονείς Βούλγαρου οπαδού: «Να επιβληθούν οι αυστηρότερες ποινές στους δολοφόνους»

Συγκεκριμένα ο πατέρας του Τόσκο δήλωσε: «Το δικό μου το παιδί ήταν δολοφονημένο. Εγώ δεν θα τους συγχωρήσω. Θα προσπαθήσω με κάθε τρόπο να τιμωρηθούν με νόμιμο τρόπο" και συνέχισε λέγοντας "μας τον δείξανε. Ήταν τρομακτικό. Ήταν σκοτωμένος. Τον είχαν διαλύσει».

Από την άλλη μεριά η αδερφή του είπε: «Για μας αυτό δεν είναι ανθρώπινη συμπεριφορά. Δεν τους είχε προκαλέσει σε τίποτα και κανείς δεν αξίζει να χάσει τη ζωή του με τέτοιο τρόπο»

Τέλος, η μητέρα του συμπλήρωσε:«Δεν είναι νορμάλ στον 21ο αιώνα σε ευρωπαϊκή χώρα να συμβαίνουν τέτοια πράγματα».