Γονείς Βούλγαρου οπαδού: «Να επιβληθούν οι αυστηρότερες ποινές στους δολοφόνους»

Οι γονείς του αδικοχαμένου Τόσκο, που σκοτώθηκε μετά από την επίθεση οπαδών στη Θεσσαλονίκη, τόνισαν ότι θέλουν τη μέγιστη δυνατή ποινή για τους δολοφόνους του παιδιού τους.

Γονείς Βούλγαρου οπαδού: «Να επιβληθούν οι αυστηρότερες ποινές στους δολοφόνους»

Εξοργισμένοι για τον χαμό του γιου τους, ο πατέρας η μητέρα και η αδερφή του νεαρού Τόσκο τόνισαν ότι θέλουν να επιβληθούν οι μέγιστες δυνατές τιμωρίες για τους ενόχους.

Νεκρός οπαδός του Άρη: Ποινική δίωξη για 11 αδικήματα στους δύο συλληφθέντες

Μεταξύ άλλων, η μητέρα του Βούλγαρου οπαδού αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά τον 21ο αιώνα.

Το πόρισμα για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού

Πιο αναλυτικά ο πατέρας του θανόντος Γκεόργκι Μποζαντζίσι δήλωσε:

Μιλήσαμε μ 'αυτόν λίγο πριν από τα μοιραία γεγονότα. Είπε ότι έφευγε για τη Βουλγαρία. Τότε συνέβη αυτό το τραγικό συμβάν. Το παιδί μου σκοτώθηκε, δεν θα συγχωρήσω ποτέ τους δολοφόνους του και θα επιμείνω ότι θα λάβουν τις αυστηρότερες ποινές που προβλέπει ο Νόμος. Hταν φρικτό. Τον έδειραν, απλά τον έδειραν».

Από την άλλη μεριά η μητέρα του είπε:

«Δεν είναι φυσιολογικό να συμβεί αυτό στον 21ο αιώνα σε μια ευρωπαϊκή χώρα. Θέλουμε σκληρές τιμωρίες, ώστε οι νέοι να μην τραυματίζονται πλέον», δήλωσε φανερά φορτισμένη, ενώ η αδερφή του συμπλήρωσε:

«Ήταν πολύ έξυπνος και ποτέ δεν ήταν επιθετικός. Δεν ήταν χούλιγκαν, αλλά πρόεδρος του fan club της Μπότεφ σε εθνικό επίπεδο.

Να σημειωθεί πως τα τρία μέλη της οικογένειας βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για την αναγνώρισή του πτώματος του άτυχου Τόσκο.