Οι Τούρκοι βάζουν φωτιά στην υπόθεση Ομάρ!

Σύμφωνα με το «Sporx» ο Νορβηγός απάντησε αρνητικά στην προσφορά του Ολυμπιακού και η Φενέρμπαχτσε με την Γαλατασαράι ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση. Τι ακριβώς ισχύει.

Οι Τούρκοι βάζουν φωτιά στην υπόθεση Ομάρ!

Θέμα Ομάρ θέτουν τις τελευταίες ώρες οι Τούρκοι. Αυτή τη φορά δεν κάνουν λόγο για τα... συνηθισμένα περί ενδιαφέροντος ξένων ομάδων για την απόκτηση του Ελαμπντελαουί. Να θυμίσουμε ότι η Βαλένθια είναι μία από τις ομάδες που εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του, ενώ τόσο στην Αγγλία, όσο και στην Τουρκία κάνει «γκελ»

Το «Sporx» ανέφερε ότι η Φενέρμπαχτσε και η Γαλατασαράι έχουν πλέον σοβαρές ελπίδες για να αποσπάσουν την υπογραφή του το καλοκαίρι, καθώς ο Νορβηγός μπακ απάντησε αρνητικά στη νέα προσφορά που του έκανε ο Ολυμπιακός.

Η αλήθεια είναι βέβαια κάπου στη… μέση. Το έχουν «φουσκώσει» οι Τούρκοι το συγκεκριμένο θέμα. Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι όντως οι «ερυθρόλευκοι» δεν τα έχουν βρει (ακόμη) με τον Ελαμπντελαουί. Εδώ και πολύ καιρό όμως βρίσκονται σε συζητήσεις οι δύο πλευρές, χωρίς να έχει διαρρεύσει από κάπου ότι δεν πρόκειται να ανανεωθεί η συνεργασία και πώς οι συζητήσεις οδηγήθηκαν σε οριστικό ναυάγιο. Ίσα-ίσα που ο Ομάρ όπου σταθεί και όπου βρεθεί λέει ότι θέλει να συνεχίσει στο λιμάνι.

Θα γίνει νέα συζήτηση ανάμεσα σε σύλλογο και ποδοσφαιριστή προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή», καθώς υπάρχει διάθεση από τις εμπλεκόμενες πλευρές να πέσουν οι υπογραφές.

Δεν είναι λοιπόν τα πράγματα όπως ακριβώς τα περιγράφουν οι Τούρκοι, οι οποίοι αφήνουν να εννοηθεί ότι άνοιξε η πόρτα της εξόδου για τον Ομάρ από τον Ολυμπιακό. Με βάση τα όσα ισχύουν τώρα, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα συγκεκριμένα σενάρια από τη γειτονική χώρα.

Ολυμπιακός και Ελαμπντελαουί θα καθίσουν άμεσα στο τραπέζι για να τα μιλήσουν και να τα βρουν.