Νέες υποσχέσεις για πληρωμές στον Παναθηναϊκό

Νέα υπόσχεση ότι θα ξοφλήσει τον Γενς Βέμερ και θα πληρώσει τους παίκτες έδωσε το απόγευμα η διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Νέες υποσχέσεις για πληρωμές στον Παναθηναϊκό

Στην διάρκεια της Παρασκευής (4/5) θα υπάρξει εξόφληση του Γενς Βέμερ, θα δοθεί το 35% προς τους παίκτες και θα πληρωθεί το προσωπικό σύμφωνα με όσα έλεγαν από τον Παναθηναϊκό.

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου με το οικονομικό επιτελείο της ΠΑΕ. Οι αποφάσεις που λήφθηκαν ήταν πρώτον, να εξοφληθεί ο Γερμανός ποδοσφαιριστής ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος υποβιβασμού με την επιβολή του τρίτου -3.

Και δεύτερον, να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν κουραστεί να ακούνε υποσχέσεις και απειλούν με προσφυγές, το 35% του Δεκεμβρίου με ημερομηνία πληρωμής τη Δευτέρα (7/5).

Οι ξένοι θα λάβουν επιταγές ως εγγύηση τις οποίες θα επιστρέψουν όταν θα τροφοδοτηθούν οι λογαριασμοί τους με τα ποσά που τους οφείλονται. Θα πληρωθούν επίσης το προσωπικό στα γραφεία και στο προπονητικό κέντρο.

Όλα αυτά μετά από την απόφαση που πήρε η Λίγκα να τροποποιηθεί ο κανονισμός που προβλέπει υποβιβασμό για τις μη αδειοδοτούμενες ομάδες και εν αναμονή του Παϊρότζ Πιεμπονγκσαντ ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα αύριο για να συζητήσει την αγορά της ΠΑΕ.