Θέμα και στο εξωτερικό η σχέση Σαββίδη - Ξάνθης!

Ξένη ιστοσελίδα φιλοξένησε θέμα που ασχολείται με τα περί συνιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης, κάνοντας αναφορά και στην προ δύο ετών ένοπλη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ.

Θέμα και στο εξωτερικό η σχέση Σαββίδη - Ξάνθης!

Μέχρι το εξωτερικό έφτασε η... χάρη του ελληνικού ποδοσφαίρου, όχι πάντως για καλό λόγο, όπως είχε συμβεί και πριν από δύο χρόνια όταν η ένοπλη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο ματς με την ΑΕΚ είχε κάνει το γύρο του κόσμου.

Και η Super League ζητά φως στις καταγγελίες για τα περί συνιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης

Αυτή τη φορά, ξένη ιστοσελίδα έκανε θέμα τη σχέση του Σαββίδη με την Ξάνθη αναφορικά με τα περί συνιδιοκτησίας, θυμίζοντας παράλληλα και την εισβολή του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του προ διετίας ματς με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Πρώην μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ ίδρυσε την RFA, στην οποία ανήκουν οι εγκαταστάσεις της Ξάνθης

Στο θέμα τονίζεται μεταξύ άλλων ότι «ο Σαββίδης φαίνεται πως έχει τον έλεγχο και της Ξάνθης» καθώς «ρεπορτάζ του νεοσύστατου σταθμού ONE Channel TV αναφέρει πως υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Σαββίδη».

Στην ΕΕΑ ο Ολυμπιακός για το θέμα Ξάνθης - ΠΑΟΚ

Συμπληρώνει δε το εξής: «Ο Σαββίδης γενικά έχει δείξει αδιαφορία για τους κανόνες και τις αρχές του ποδοσφαίρου, όμως έχει στενές σχέσεις με την πολιτική ελίτ της Ελλάδας».

«Σε εταιρεία συμφερόντων του Σαββίδη ανήκουν οι εγκαταστάσεις της Ξάνθης»

Κι επίσης: «Η διοίκηση Σαββίδη στον ΠΑΟΚ και οι προσπάθειές της για έλεγχο στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν οδηγήσει σε πολλoύς ισχυρισμούς για "στημένα" παιχνίδια κι ένα πρωτάθλημα που μαστίζεται από ύποπτα αποτελέσματα, με συνέπεια η δυσπιστία να είναι τόσο μεγάλη που τα ντέρμπι διεξάγονται πλέον με ξένους διαιτητές».