Πρώην μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ ίδρυσε την RFA, στην οποία ανήκουν οι εγκαταστάσεις της Ξάνθης

Διαβάστε για τον Αντόν Κοντάρεφ το πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ίδρυσε την εταιρία RFA στην οποία φέρεται  να ανήκουν οι εγκαταστάσεις της Ξάνθης.

Πρώην μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ ίδρυσε την RFA, στην οποία ανήκουν οι εγκαταστάσεις της Ξάνθης

Αποκαλύψεων συνέχεια για τη σχέση της Ξάνθης και του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη. Αρχικά το πρόσωπο κλειδί της υπόθεσης είναι ο Αντόν Κοντάρεφ ο οποίος συμμετείχε από το Μάιο του 2012 ως τον Δεκέμβριο του 2012 στο Διοικητικό Συμβούλιο του «δικέφαλου του Βορρά» ως εκπρόσωπος του Ιβάν Σαββίδη.

«Σε εταιρεία συμφερόντων του Σαββίδη ανήκουν οι εγκαταστάσεις της Ξάνθης»

Ο Κοντάρεφ αντικαταστάθηκε τον Δεκέμβριο του 2012 στο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ από την Μαρία Γκοντσάρεβα, μόνιμη συνεργάτιδα του Σαββίδη σε όλες τις επιχειρήσεις του και παραμένει μέχρι σήμερα στο Δ.Σ της ΠΑΕ από τη Θεσσαλονίκη.

Στην ΕΕΑ ο Ολυμπιακός για το θέμα Ξάνθης - ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου λοιπόν, ο Αντόν Κοντάρεφ στις 24 Απριλίου 2017 εμφανίζεται να εκπροσωπεί την Belterra Investments (εταιρεία της οικογένειας Σαββίδη) στις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ για τη σχέση Σαββίδη - Ξάνθης

Οι Διευθυντές της RFA είναι σήμερα (ο μέτοχός της) Ιωάννης Καλπαζίδης, η Μαρία Θρασυβούλου (που εμφανίζεται να κατοικεί μόνιμα στη Λευκωσία της Κύπρου) και ο Σεργκέι Ασίμοφ, ενώ χρησιμοποιεί ως «Γραμματείς» την Εταιρεία M.M.C.S. Secretary Limited (δηλαδή την ίδια Εταιρεία που χρησιμοποιεί και η DIMERA ltd / ιδιοκτήτρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ).

Ανισίμοφ και Καλπαζίδης έχουν συνυπάρξει και σε άλλες εταιρείες της οικογένειας Σαββίδη και συγκεκριμένα στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΕΚΑΠ Α.Ε. (από 25/8-2014 έως 07/10-2015) όταν αυτή βρισκόταν υπό τον έλεγχο εταιρειών συμφερόντων του κ. Ιβάν Σαββίδη.

Στην ΣΕΚΑΠ ο Ανισίμοφ βρισκόταν από 6/9-2013 έως τις 26/10-2015, πρώτα ως Μέλος αλλά με αρμοδιότητες εκπροσώπησης της Εταιρείας, και έπειτα ως Αντιπρόεδρος και εντεταλμένος σύμβουλος με εκτεταμένες αρμοδιότητες εκπροσώπησης.

Λ. Σουλούκου: «Έγινε η καταγγελία για την ακεραιότητα του φετινού και του περσινού πρωταθλήματος!»

Ο Ανισίμοφ μετείχε από την σύσταση της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ ΑΕ ως το 30/6-2014 στο Δ.Σ. αυτής, μαζί με την Μαρία Γκοντσάρεβα και τον Κωνσταντίνο Φωτιάδη (εκπρόσωπο της εταιρείας DIMERA στην Ελλάδα και επίσης «μόνιμο» συνεργάτη του Ιβάν Σαββίδη και στην ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε., κ.α).