ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης λόγω... Ολυμπιακού και Βράνιες

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ για να τα... «ψάλλει» στους παίκτες, μετά την ήττα της από τον Ολυμπιακού (2-0) αλλά και το πάρτι του Βράνιες.

ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης λόγω... Ολυμπιακού και Βράνιες

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-0 στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League 1, έχοντας μάλιστα κάκιστη αγωνιστική εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Σα να μην έφτανε αυτό στην Ένωση, οι ιθύνοντες καλούνται για ακόμα μια φορά να διαχειριστούν τα συνεχή καμώματα του Όγκνιεν Βράνιες τόσο πριν (πάρτι γενεθλίων) όσο και μετά (προκλητικά stories) το ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Γι' αυτούς τους λόγους, την Τρίτη 29/10 ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να μεταβεί στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα προκειμένου να μιλήσει με παίκτες και τεχνικό τιμ.

Ο μεγαλομέτοχος των «κιτρινόμαυρων» μίλησε με σκληρή γλώσσα στους παίκτες, αφού η αποκαρδιωτική ήττα και τα τελευταία πειθαρχικά παραπτώματα ξεχείλισαν το ποτήρι. Ο Μελισσανίδης μεταξύ άλλων φέρεται να είπε:

«Τις ήττες μπορώ να τις ανεχτώ. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτελέσματα, έστω κι αν χάσαμε κοροϊδίστικα. Αυτό που δεν ανέχομαι είναι να προσβάλλει ο οποιοσδήποτε τις αξίες αυτής της ομάδας και να διαταράσσει την πειθαρχία. Η ομάδα αυτή είναι πολύ μεγάλη, έχει υψηλές αρχές από τότε που ιδρύθηκε και δεν θα ανεχτώ να τις προσβάλλει κανείς. Η ομάδα αυτή σας έχει δείξει αγάπη και πρέπει όλοι να είστε άξιοι να την εκπροσωπείτε».

Όσο για την χρήση το social media από τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης με σαφή αποδέκτη τον Όγκνιεν Βράνιες, ο Έλληνας παράγοντας τόνισε:

Ο άνετος Ολυμπιακός και ο προβληματικός Βράνιες

«Είστε πρότυπα για τα μικρά παιδιά που σας ακολουθούν στα σοσιαλ μίντια και σας βλέπουν και αυτά εγώ δεν τα ανέχομαι».