Ο άνετος Ολυμπιακός και ο προβληματικός Βράνιες

Ο Ολυμπιακός νίκησε το βράδυ της Κυριακής 27/10 την ΑΕΚ με σκορ 2-0 σε ένα παιχνίδι που φάνηκε η διαφορά των δύο ομάδων και ανέδειξε πάλι τα θέματα συμπεριφοράς του Όγκνιεν Βράνιες. 

Ο άνετος Ολυμπιακός και ο προβληματικός Βράνιες

Δεν χρίζει μεγάλης ανάλυσης το μεγάλο ματς της 8ης αγωνιστικής που βρήκε νικητή τον Ολυμπιακό με σκορ 2-0.

Η ομάδα του Πειραιά κυριάρχησε απόλυτα μέσα στο γήπεδο και κατάφερε να φτάσει σε μια εύκολη νίκη, αφού με ελάχιστες εξαιρέσεις ο Σα δεν απειλήθηκε από την Ένωση.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και όχι μόνο κατάφερε να νικήσει την ΑΕΚ σημειώνοντας δύο γκολ και βλέποντας τον VAR να του ακυρώνει ένα ακόμα, αλλά ξεπέρασε και το σκληρό - στα όρια του επικίνδυνου- παιχνίδι των αντιπάλων του.

Πολλές κάρτες χαρίστηκαν στην ΑΕΚ στο Φάληρο. Ειδικά αυτές του Τσιγκρίνσκι για το μαρκάρισμα στον Καμαρά στο 12' αλλά και του Τσιντώτα που έπιασε στις καθυστερήσεις την μπάλα έξω από την περιοχή και έπρεπε να αποβληθεί αφού υπήρχε παίκτης του Ολυμπιακού σε θέση για γκολ, ήταν σκάνδαλο.

Όμως πλέον το παιχνίδι πέρασε στην ιστορία και όλα αυτά έγραψαν και δεν ξεγράφουν.

Αυτό που πρέπει να επισημανθεί για μια ακόμα φορά, είναι η συμπεριφορά του Όγκιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος αμυντικός της Ένωσης είναι συνεχώς προκλητικός και η... μαγκιά του τρέχει από τα μπατζάκια.

Η ΑΕΚ θα πρέπει κάποια στιγμή να τον βάλει στη θέση του αφού δε γίνεται να αφήνει τον κάθε παίκτη της να κάνει όσα κάνει ο Βράνιες. Στην τελική, μειώνει το πρεστίζ του συλλόγου του με όλες αυτές τις αηδίες και η μόνη που βγαίνει χαμένη απ΄ όλα αυτά είναι η ΑΕΚ.

Ένας σύλλογος που σε εβδομάδα ντέρμπι έβλεπε τους ποδοσφαιριστές του να πίνουν αλκοόλ και να τραγουδούν μισόγυμνοι συνθήματα κατά του Ολυμπιακού.

Ε, στο Φάληρο ο Ολυμπιακός, την «έγδυσε» ολοκληρωτικά...