Τσιμίκας: «Αισθάνομαι έτοιμος, το παν οι τρεις βαθμοί»

Στη σημασία της νίκης κόντρα στην ΑΕΚ στάθηκε ο Κώστας Τσιμίκας μετά τη λήξη της αναμέτρησης. 

Τσιμίκας: «Αισθάνομαι έτοιμος, το παν οι τρεις βαθμοί»

Μεστή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Τσιμίκας στον αγώνα του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με 2-0. Με δηλώσεις του υποστήριξε πως η ομάδα εμφανίστηκε έτοιμη και πως έδειξε χαρακτήρα κατακτώντας τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη νίκη: «Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα, δείξαμε χαρακτήρα. Δεν ήμασταν κουρασμένοι, ήμασταν έτοιμοι, η ΑΕΚ ήθελε διαφορετική αντιμετώπιση. Παίξαμε πάρα πολύ καλά με τη Μπάγερν αλλά χάσαμε, σήμερα δεν παίξαμε τόσο καλά και νικήσαμε. Το παν είναι οι τρεις βαθμοί».

Για τις εμφανίσεις του: «Προσωπικά δουλεύω καθημερινά και προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος. Η χρονιά στη Δανία και την Ολλανδία με βοήθησαν πάρα πολύ, αισθάνομαι έτοιμος και πάρα πολύ καλά που παίζω στον Ολυμπιακό».

Για τη μάχη της κορυφής: «Η κορυφή μας δίνει κίνητρο, αλλά δεν πρέπει να εφησυχάσουμε, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, έχουμε και το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα πρέπει να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς ό, τι και να γίνεται».

Για την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ έβαλε πάνω - κάτω τους ίδιους παίκτες, έχει ποιοτικούς παίκτες κυρίως μπροστά. Σε ένα ντέρμπι θα κάνει και ο αντίπαλος φάσεις, όμως δεν δεχτήκαμε γκολ, αυτό μας αρέσει πολύ και ήταν στόχος μας».