Η κριτική των παικτών: Και τι δεν έκανε ο απίστευτος Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά τα έκανε όλα στη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με 2-0 για την όγδοη αγωνιστική της Super League 1. 

Η κριτική των παικτών: Και τι δεν έκανε ο απίστευτος Καμαρά

ΣΑ: Δύο φορές χρειάστηκε να επέμβει στα σουτ από πολύ πλάγια του Ολιβέιρα στο 16’ και στο 21’ και τα πήγε μια χαρά. Ο Πορτογάλος ενέπνεε σιγουριά στα γκολπόστ με τη συνολική του εμφάνιση.

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0: Ο Θρύλος έχει τον τρόπο

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Είχε το χαμένο τετ α τετ στο 49’, εκεί όπου θα μπορούσε να «κλειδώσει» το ματς νωρίς – νωρίς, δεν είχε τις κούρσες από τα δεξιά που είχε σε άλλα ματς, αλλά ήταν και λογικό από τη στιγμή που είχε απέναντί του τον Λιβάγια στο δεύτερο ημίχρονο.

ΣΕΜΕΔΟ: Ξεκίνησε πάλι με... τσαφ και δέχτηκε κάρτα στο 2’ για τράβηγμα φανέλας στον Αλμπάνη, αλλά «διόρθωσε» το λάθος του με το γκολ του στο 9’ που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του Ολυμπιακού. Είχε τα... θεματάκια του πάλι ο Πορτογάλος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήταν και τόσο κακός όσο στα ματς με την Μπάγερν ή με τον Παναθηναϊκό. Φάνηκε πάντως και σήμερα ότι δεν διανύει την καλύτερη περίοδο με τα ερυθρόλευκα.

ΑΒΡΑΑΜ: Είχε αρκετές μονομαχίες με τον Ολιβέιρα στο πρώτο 25λεπτο, ο Πορτογάλος τον έβαλε πλάτη σε ορισμένες περιπτώσεις και επιχείρησε να γίνει απειλητικός προς την εστία του Σα, αλλά όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε σταδιακά την απόδοσή του.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Έβγαλε την λιονταρίσια καρδιά ξανά. Μπορεί να μην είχε την ένταση του αγώνα με την Μπάγερν, ήταν λογικό να τον έχει κυριεύσει τον «Τσίμι» η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, όμως, έβγαλε ξανά την ψυχή που θέλουν να βλέπουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Θα μπορούσε να του πιστωθεί και μία ασίστ, αν στο πρώτο ημίχρονο ο Ποντένσε έβαζε καλύτερα το πόδι του σε μία παράλληλη μπαλιά – ξυραφιά προς τον Πορτογάλο.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν τόσο καλός. Άρχισε να ανεβαίνει από τα μισά του δευτέρου μέρους και ειδικά μετά το 2-0 που άρχισε να κάνει και τα... κολπάκια του απέναντι στους «φαφλατάδες» ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

ΚΑΜΑΡΑ: Και τι δεν έκανε ο Μαντί. Ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού με διαφορά. Εώς και το 77’ τα είχε κάνει όλα και του έλειπε μόνο το γκολ. Έκοβε, έραβε, έπαιζε ώρες-ώρες ακόμα και για δύο-τρεις, κάλυπτε χώρους, ήταν... σκυλί του πολέμου. Στο 77’ απλώς ήρθε το κερασάκι στην τούρτα σε μία φανταστική βραδιά για τον Αφρικανό. Η γκολάρα που πέτυχε ήταν κάτι που το δικαιούταν. Πριν από το 2-0 είχε άλλες δύο φάσεις - καρμπόν!

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά ο Ανδρέας. Συνολικά η εμφάνισή του δεν ήταν από τις εμφανίσεις που θα έχει να θυμάται. Δεν ήταν τόσο κακός, αλλά σίγουρα και ο ίδιος δεν θα ένιωθε ευχαριστημένος για την εικόνα του. Στο δεύτερο μέρος κάπως πήγε να... διορθώσει την εικόνα του, το κατάφερε εώς έναν βαθμό, όμως, ο «Μπούχα» μάς έχει συνηθίσει σε πολύ καλύτερες βραδιές.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν προσπάθησε, ότι δεν τα έδωσε όλα. Απλώς έδειχνε κάποιες στιγμές να τον καταβάλει η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Είχε κάποιες ημιτελείς προσπάθειες, ωστόσο, όποτε έπαιρνε την μπάλα μπορούσε να διακρίνει ο οποιοσδήποτε τον... τρόμο του Λόπες.

ΣΟΥΝΤΑΝΙ: Είχε την ασίστ στο γκολ του Σεμέδο χωρίς να διευκρινίζεται αν το ήθελε, έδωσε τις μάχες του, αλλά ο Αλγερινός στο δεύτερο ημίχρονο δεν πήρε πολλές προσπάθειες . Αντικαταστάθηκε από τον Μασούρα.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Πέτυχε ένα γκολ, αλλά του το ακύρωσε ο Πορτογάλος ρέφερι. Είχε και μία κεφαλιά στο 34’. Σε γενικές γραμμές δεν τροφοδοτήθηκε όπως θα ήθελε. Δεν τον «τάισαν» αρκετά οι συμπαίκτες του.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Μπήκε για να δώσει νέα πνοή στο επιθετικό κομμάτι του Ολυμπιακού, ο Μπακάκης αντιμετώπισε κάποια προβλήματα γιατί έβλεπε μπροστά του έναν ξεκούραστο ποδοσφαιριστή, αλλά αυτό που άρεσε με τον Μασούρα ήταν ότι μπήκε με τσαμπουκά και όταν χρειάστηκε έριξε και την... κλοτσιά που επιβάλλουν τέτοιου είδους παιχνίδια.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Η είσοδός του είχε να κάνει περισσότερο με το να «αναστατώσει» λίγο παραπάνω το δίδυμο Τσιγκρίνσκι – Βράνιες που... κουτούλαγε. Θα μπορούσε να έχει κάποιες καλύτερες αντιδράσεις σε δύο αντεπιθέσεις του Ολυμπιακού.

ΛΟΒΕΡΑ: Μπήκε στα τελευταία λεπτά και δεν υπάρχει λόγος για να του γίνει οποιαδήποτε κριτική.