Ολυμπιακός: Ερωτηματικό ο Ελαμπντελαουί με ΟΦΗ

Ο Νορβηγός επέστρεψε στον Ρέντη το πρωί της Πέμπτης (17/10) και επειδή είχε δύο 90λεπτα με την Εθνική του ομάδα, δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Εκτός απροόπτου δεν παίζει με ΟΦΗ.

Ολυμπιακός: Ερωτηματικό ο Ελαμπντελαουί με ΟΦΗ

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς ήταν οι τελευταίοι διεθνείς που επέστρεψαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές ομάδες.

Η Ευρώπη στα… πόδια του Ελαμπντελαουί

Το ερωτηματικό ενόψει ΟΦΗ είναι φυσικά ο Νορβηγός δεξιός μπακ. Ο Μάρκοβιτς ούτως ή άλλως δεν είναι στις βασικές επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς. Το θέμα λοιπόν ήταν αν ο Ομάρ βρίσκεται σε κατάσταση να βοηθήσει στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τους Κρητικούς στο Καραϊσκάκη.

Ο Ελαμπντελαουί έχει στην πλάτη του δύο 90λεπτα με τη φανέλα της Νορβηγίας. Με δεδομένο ότι ακολουθούν οι δύο αναμετρήσεις με Μπάγερν και ΑΕΚ, τότε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το πολύ-πολύ να βρεθεί στον πάγκο στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Σήμερα το πρωί (17/10) ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, προκειμένου να «αποφορτιστεί» από την ταλαιπωρία που υπέστη με την Νορβηγία, τόσο ως προς τα παιχνίδια που έδωσε, όσο και ως προς τα ταξίδια.

Αν τελικά ο Ομάρ δεν ξεκινήσει με τον ΟΦΗ, που είναι και το πιθανότερο, τότε τη θέση του θα πάρει ο Βασίλης Τοροσίδης.

Ο Ομάρ και ο «πονοκέφαλος» του Μαρτίνς

Στο μεταξύ, αποθεραπεία έκανε και ο Μάρκοβιτς, ενώ ο Μπενζιά ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα με στόχο να είναι έτοιμος με την ΑΕΚ. Οι Καμαρά, Ποντένσε, Τσιμίκας και Γκιγιέρμε προπονήθηκαν και την Πέμπτη (17/10) και ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να τους υπολογίζει κανονικά για ΟΦΗ.