Ο Ομάρ και ο «πονοκέφαλος» του Μαρτίνς

Ο Ελαμπντελαουί καταπονήθηκε αρκετά και με την Εθνική του ομάδα, θα τον δουν την Πέμπτη (17/10) στον Ρέντη σε τι κατάσταση βρίσκεται, αλλά ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν το κρύβει ότι θα ήθελε να τον έχει βασικό με τον ΟΦΗ.

Ο Ομάρ και ο «πονοκέφαλος» του Μαρτίνς

Στο ματς με την Λαμία έπαιξε βασικός. Λίγες μέρες αργότερα στο Βελιγράδι κάθισε στον πάγκο. Ο λόγος για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Η διαχείριση του Νορβηγού μπακ από τον Πέδρο Μαρτίνς είχε ως γνώμονα το να τον έχει πιο «φρέσκο» στα ματς πρωταθλήματος, καθώς προτεραιότητα για όλους στο λιμάνι είναι η κατάκτηση του τίτλου.

Το κακό τώρα όμως είναι ότι ο Ομάρ που δείχνει τούρμπο και στους αγώνες του με την Εθνική ομάδα, θα πιάσει δουλειά την Πέμπτη (17/10) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Με το ζόρι δηλαδή θα κάνει μία προπόνηση ενόψει ΟΦΗ. Στο ματς με τους Κρητικούς ο Μαρτίνς θεωρεί απαραίτητη την παρουσία του Νορβηγού μπακ, αλλά η χρησιμοποίησή του στην ενδεκάδα θα εξαρτηθεί από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται μετά τις υποχρεώσεις που είχε με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Euro 2020: Αναντικατάστατος Ομάρ στην εθνική Νορβηγίας

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι την Τρίτη (22/10) ακολουθεί και το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου και αμέσως μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Πολύ δύσκολα θα δούμε βασικό τον Ελαμπντελαουί και στα τρία παιχνίδια. Οπότε, είναι ένα θέμα ο τρόπος με τον οποίο θα τον διαχειριστεί ο Μαρτίνς και κυρίως σε ποιο ματς θα του δώσει ανάσες. Πριν από τη διακοπή του Οκτώβρη είχε «θυσιαστεί» στο Champions League για να παίξει με Λαμία και Άρη.

Ο Μαρτίνς δεν το κρύβει ότι θα ήθελε να τον έχει διαθέσιμο για τον ΟΦΗ, όμως, το θέμα είναι ότι προέρχεται από δύο υψηλής έντασης παιχνίδια με την Νορβηγία κόντρα σε Ισπανία και Ρουμανία.

Νορβηγία - Ισπανία 1-1: Το πέναλτι που κέρδισε ο Ομάρ Ελαμπντελαουΐ στις καθυστερήσεις (vid)

Όλα θα ξεκαθαρίσουν την Πέμπτη (17/10) στον Ρέντη. Αν αποφασιστεί να μείνει έξω από τον ΟΦΗ, τότε θα επιστρατευτεί ο Βασίλης Τοροσίδης.