Το ρεκόρ επταετίας του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Άρη!

Με την πρόσφατη νίκη στο «Βικελίδης» οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν το ρεκόρ συνεχόμενων νικών τους επί των «κιτρίνων» και στον β' γύρο της Super League θα έχουν την ευκαιρία να το σπάσουν!

Το ρεκόρ επταετίας του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Άρη!

Μια επιβλητική παράδοση έχει «χτίσει» τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα της Super League με αντίπαλο τον Άρη, η οποία επεκτάθηκε στο πρόσφατο ματς των δύο ομάδων στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ολυμπιακός: Δέκα χρόνια αήττητος με Άρη

Με τη νίκη τους επί των «κιτρίνων», οι Πειραιώτες έφτασαν πλέον τις έξι συνεχόμενες νίκες σε βάρος του Άρη ανεξαρτήτως έδρας, ισοφαρίζοντας έτσι το ρεκόρ σερί νικών επί της ομάδας της Θεσσαλονίκης, που το είχαν κάνει για πρώτη φορά μεταξύ του 2003 και του 2006.

Άρης - Ολυμπιακός 1-2: Σκληρός σαν ατσάλι... (highlights)

Το τρέχον σερί των «ερυθρόλευκων» ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου του 2013 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όταν επικράτησαν 2-1 με γκολ των Τζεμπούρ και Μανιάτη, όπερ σημαίνει ότι κρατάει εδώ και κάτι λιγότερο από μια επταετία!

Ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να σπάσει το συγκεκριμένο ρεκόρ στο ματς του β' γύρου της φετινής σεζόν στη Super League στο Φάληρο, προκειμένου να κάνει για πρώτη φορά στην ιστορία των δύο ομάδων στη μεγάλη κατηγορία το «επτά στα επτά».