Μοίρασαν χαμόγελα οι παίκτες του Ολυμπιακού σε μικρά παιδιά ειδικών σχολείων (pics)

Αντιπροσωπεία παικτών του Ολυμπιακού σε συνεργασία με το Δήμο Πειραιά επισκέφτηκαν ειδικά σχολεία της περιοχής προσφέροντας μεγάλη χαρά σε παιδιά.

Μοίρασαν χαμόγελα οι παίκτες του Ολυμπιακού σε μικρά παιδιά ειδικών σχολείων (pics)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν την Παρασκευή (27/9) σε ειδικά σχολεία του Πειραιά σε συνεργασία με τον Δήμο και έδωσαν μεγάλη χαρά σε μικρά παιδιά.

Όπως αναφέρει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ: «Μία έκπληξη περίμενε το πρωί της Παρασκευής μαθητές ειδικών σχολείων του Πειραιά. Με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, αντιπροσωπείες παικτών του Ολυμπιακού, σε συνεργασία με το Δήμο Πειραιά μετέβησαν σε ειδικά σχολεία προσφέροντας μεγάλη χαρά στα παιδιά.

Οι Κώστας Τσιμίκας, Κώστας Τζολάκης, Γιώργος Ξενιτίδης και ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς επισκέφθηκαν το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αυτιστικών Πειραιά, μαζί με τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη. Οι τρεις ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» έγιναν «ένα» με τα παιδιά και έπαιξαν μαζί τους μπάλα. Ήταν μία αξέχαστη εμπειρία, όπως τόνισαν οι καθηγητές τους.

Οι Μπόμπι Αλέν, Χιλάλ Σουνταντί και Ουσεϊνού Μπα πήγαν στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Πειραιά και στο 2ο ΕΕΕΕΚ Πειραιά Άνοιξη, ενώ οι Μπρούνο Γκασπάρ, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς και Λάζαρ Ραντζέλοβιτς βρέθηκαν στο ΕΕΕΕΚ Πειραιά.