Παναθηναϊκός: Mε Δώνη στον πάγκο κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Δώνης παραμένει στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού ύστερα από συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Παναθηναϊκός: Mε Δώνη στον πάγκο κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Δώνης θα είναι προπονητής του Παναθηναϊκού στο κυριακάτικο (22/9) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη που είχαν Αλαφούζος, Νταμπίζας και ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος δείχνει διατεθειμένος να προβεί σε αλλαγές, έγινε αποδέκτης του αιτήματος του τεχνικού διευθυντή για παραμονή του προπονητή στην ομάδα.

Έτσι στη συνάντηση που είχαν οι τρεις άνδρες το απόγευμα (16/9) στα γραφεία της εταιρίας του μεγαλομετόχου συζήτησαν εκτενώς την κατάσταση στην ομάδα με τον Νταμπίζα να εισηγείται επισήμως την παραμονή του Δώνη.

Παναθηναικός: Συνάντηση Αλαφούζου, Νταμπίζα, Δώνη

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τις πληροφορίες ανέφερε πως, παρά το γεγονός ότι έχει γίνει κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, είναι πεπεισμένος πως έγινε πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία.

Στη συνέχεια, είπε πως πρέπει οι ίδιοι (Νταμπίζας, Δώνης) να βρουν τις λύσεις. Τόνισε ότι ο ίδιος νιώθει πως πρέπει να τους δώσει την ευκαιρία να δουλέψουν και να συνεχίσουν να υπάρχουν προϋποθέσεις, για να μπορέσουν να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας.

Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Στηρίζει Δώνη ο Νταμπίζας

Ο Δώνης εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει μετά τον αγώνα με τον Άρη (4-0), χωρίς ωστόσο να υποβάλει την παραίτησή του.

Δεν αποκλείεται το «μάρμαρο» να πληρώσουν κάποιοι παίκτες. Υπάρχουν σκέψεις να τεθούν στο περιθώριο ποδοσφαιριστές ακόμα και από τους βασικούς ώστε να σταλεί το μήνυμα σε όλους πως ο προπονητής στηρίζεται απόλυτα από τη διοίκηση και πως θα φύγουν αυτοί και όχι αυτός!

Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Από το αεροδρόμιο στο Κορωπί με εντολή Νταμπίζα