Παναθηναικός: Συνάντηση Αλαφούζου, Νταμπίζα, Δώνη

Στα γραφεία του Γιάννη Αλαφούζου έχουν συνάντηση Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης

Παναθηναικός: Συνάντηση Αλαφούζου, Νταμπίζα, Δώνη

Με αφορμή την βαριά ήττα 4-0 από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συγκάλεσε έκτακτη συνάντηση με τον προπονητή Γιώργο Δώνη και τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Νταμπίζα με θέμα τα αγωνιστικά προβλήματα του τριφυλλιού.

Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Στηρίζει Δώνη ο Νταμπίζας

Από το συγκεκριμένο μίτινγκ αναμένεται να κριθεί η παραμονή ή όχι του Γιώργου Δώνη στον πάγκο των «πράσινων», με τον 50χρονο τεχνικό να έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραιτηθεί, την ώρα που ο Νίκος Νταμπίζας έχει προτείνει την παραμονή του.

Νωρίτερα,ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού μίλησε στους παίκτες σε έντονο ύφος λέγοντας τους πως είναι οι υπεύθυνοι κι εκείνοι αποφάσισαν να συζητήσουν και μεταξύ τους για ακόμα μια φορά.
Έτσι, έπειτα από πρωτοβουλία των αρχηγών της ομάδας (Κουρμπέλη, Δώνη, Ινσούα), οι παίκτες έκαναν group therapy στο Κορωπί και μίλησαν για αρκετή ώρα μεταξύ τους ,ενώ συμφώνησαν πως είναι οι κύριοι υπεύθυνοι της πολύ άσχημης εικόνας που παρουσιάζουν στα τρία πρώτα ματς πρωταθλήματος.«Δε γίνεται να παρατάμε τα παιχνίδια και να μην παλεύουμε. Δε φταίει ο προπονητής όταν κάνουμε μόνοι μας τόσα λάθη. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας, να πιστέψουμε και πάλι στους εαυτούς μας και στην ομάδα μας»,ήταν μερικά απ'οσα ειπώθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου.
Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Γκίας Ζαχίντ. Ο Πακιστανός μέσος φέρει ευθύνη στο πρώτο γκόλ του Άρη, πασάροντας στον Φετφατζίδη μέσα στην περιοχή. Οι συμπαίκτες του, τόσο χθες το βράδυ μετά το ματς, όσο και σήμερα στο Κορωπί, προσπάθησαν να τον στηρίξουν ψυχολογικά προκειμένου να βρει και πάλι τον εαυτό του και να προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα στη συνέχεια.