Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Στηρίζει Δώνη ο Νταμπίζας

Ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» έβγαλε στη… σέντρα τους ποδοσφαιριστές, ενώ στηρίζει τον προπονητή της ομάδας.

Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Στηρίζει Δώνη ο Νταμπίζας

Στο αθλητικό κέντρο, στο Κορωπί μαζεύτηκαν ποδοσφαιριστές και Νίκος Νταμπίζας μετά την επιστροφή της αποστολής του Παναθηναϊκού από τη Θεσσαλονίκη. Ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» μίλησε με τους ποδοσφαιριστές για την κακή εικόνα της ομάδας και επί της ουσίας αυτούς έβγαλε στη… σέντρα.

Ο Νταμπίζας μίλησε σε έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές και κάλυψε τον Γιώργο Δώνη. Το κλίμα στον Παναθηναϊκό είναι αρκετά τεταμένο, αφού κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές αντέδρασαν σε όσα τους είπε ο Νταμπίζας.

Αυτό που φαίνεται είναι πως ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είναι αποφασισμένος να στηρίξει τον Δώνη και μάλιστα αν χρειαστεί να «τελειώσει» κάποιους από τους παίκτες εάν δεν αλλάξουν τη συμπεριφορά τους. Η εισήγηση που αναμένεται να κάνει τον Γιάννη Αλαφούζο είναι να στηριχτεί ο Δώνης και να μείνει στην τεχνική ηγεσία.

Βέβαια, θα πρέπει να περιμένουμε και την τελική απόφαση του προπονητή των «πράσινων», αφού μετά το ματς με τον Άρη έδειξε διάθεση να παραιτηθεί και να αποτελέσει παρελθόν για τον σύλλογο.