Ολυμπιακός: Το μεταγραφικό φινάλε, τα ανοιχτά μέτωπα

Ο Λοβέρα, ο Μπενζιά, ο Γκεζάλ, ο Μποσίλια, ο Γκασπάρ και ο... Κούτρης - Τι περιμένουμε σήμερα τελευταία ημέρα των μεταγραφών

Ολυμπιακός: Το μεταγραφικό φινάλε, τα ανοιχτά μέτωπα

Οι μεταγραφές ολοκληρώνονται σήμερα και ο Ολυμπιακός έχει μεταγραφικά μέτωπα ανοικτά, τα οποία προφανώς θα κλείσει εντός της ημέρας.

Η ανακοίνωση απομένει για τον Μάξι Λοβέρα. Ο 20χρονος Αργεντινός εξτρέμ πέρασε χθες τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και από τη στιγμή που δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Έπρεπε να διευθετήσει τις τυπικές λεπτομέρειες της μεταγραφής του στην ομάδα του Πειραιά. Λίγο πριν τις 23:30 έπεσαν και οι υπογραφές και ο Λοβέρα είναι οριστικά ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Ο νεαρός άσος υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τους «ερυθρόλευκους» και μάλιστα κυκλοφόρησε και η πρώτη του φωτογραφία με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Λοβέρα ήρθε μετά τον Γιασίν Μπενζιά αλλά με τον τελευταίο, προέκυψε πρόβλημα. Στη Γαλλία έκαναν λόγο για εμπλοκή την τελευταία στιγμή με τον Αλγερινό, αλλά λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, το θέμα φαίνεται ότι λύθηκε. Προηγήθηκαν πολύωρες οι συζητήσεις των εκπροσώπων του με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για να βρεθεί η «χρυσή» τομή

Την ίδια ώρα οι Βραζιλιάνοι έβαζαν ξαφνικά το απόγευμα στο «κόλπο» και τον Μποσίλια της Μονακό. Η Μονακό δεν υπολογίζει τον Βραζιλιάνο μέσο, τον οποίο έχει ωθήσει στην έξοδο, αλλά στον Πειραιά θέλουν να βρουν τον τρόπο με τον οποίο θα επέλθει συμφωνία με τον γαλλικό σύλλογο. Ο ποδοσφαιριστής που είναι εκτός πλάνων δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά.

Έχει ενημερωθεί για τους «ερυθρόλευκους» και είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Μποσίλια είναι παίκτης που μπορεί να παίξει και «οχτάρι» με τους «ερυθρόλευκους» εκεί να διαθέτουν τους Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά.

Η περίπτωση του Γκεζάλ από τη Λέστερ είναι ένα ακόμα ανοικτό μέτωπο. Τα νέα που έρχονται από Αγγλία και Γαλλία δεν είναι τόσο ενθαρρυντικά, εκτός κι αν γίνεται κάποιο παιχνίδι τακτικής από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Γαλλία αναφέρουν ότι ο Γκεζάλ δεν έχει αποφασίσει ακόμα σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του και πώς προτεραιότητά του είναι να πάει σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα.

Ενδιαφέρον έχουν εκφράσει η Σαμπντόρια και η Σάλκε. Τις τελευταίες ώρες λοιπόν φημολογείται στην Γαλλία ότι ο Γκεζάλ έχει ως τρίτη επιλογή τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε και με τον Γκασπάρ της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας με την “A Bola” να κάνει λόγο για πρόταση ύψους δυο εκατομμυρίων ευρώ του Ολυμπιακού, η οποία απορρίφθηκε. Οι Πορτογάλοι άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Ολυμπιακός με νέα πρόταση για τον παίκτη των “λιονταριών” της Λισσαβόνας κάτι που έγινε το βράδυ της Παρασκευής και ο παίκτης έρχεται σήμερα.

Ολυμπιακός: Έρχεται ο Μπρούνο Γκασπάρ

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, αυτή του Κούτρη είναι που τον τελευταίο καιρό ακούστηκε έντονα. Χθες, όλα έδειχναν ότι δεν προχωράει η μετεγγραφή του στη Μαγιόρκα. Ο λόγος είναι ότι η πρόταση που είχε κατατεθεί στους “ερυθρόλευκους” δεν ικανοποίησε τη διοίκηση της ομάδας. Αν δεν αλλάξει κάτι εντός της ημέρας, ο παίκτης θα παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού.