Τα… γυρίζουν για Γκεζάλ και Ολυμπιακό

Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες από την Γαλλία για τον Αλγερινό εξτρέμ της Λέστερ, με τον οποίο είναι σε συζητήσεις οι «ερυθρόλευκοι».

Τα… γυρίζουν για Γκεζάλ και Ολυμπιακό

Το «Sky Sports» είχε τα ξημερώματα ένα ρεπορτάζ που ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στον δανεισμό του Ρασίντ Γκεζάλ. Δεν αποτελεί μυστικό φυσικά το γεγονός ότι ο Αλγερινός εξτρέμ της Λέστερ βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών και πώς βρίσκεται εδώ και καιρό σε αναζήτηση ομάδας.

Τι είπε ο προπονητής της Λέστερ για Γκεζάλ και Ολυμπιακό

Όσο περνάει η ώρα όμως, τα νέα που έρχονται από Αγγλία και Γαλλία δεν είναι τόσο ενθαρρυντικά, εκτός κι αν γίνεται κάποιο παιχνίδι τακτικής από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Γαλλία αναφέρουν ότι ο Γκεζάλ δεν έχει αποφασίσει ακόμα σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του και πώς προτεραιότητά του είναι να πάει σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα.

Ενδιαφέρον έχουν εκφράσει η Σαμπντόρια και η Σάλκε. Τις τελευταίες ώρες λοιπόν φημολογείται στην Γαλλία ότι ο Γκεζάλ έχει ως τρίτη επιλογή τον Ολυμπιακό!

Γκεζάλ και Ολυμπιακός: «Έως το Σάββατο θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του»

Έχουν μείνει ελάχιστες ώρες έως και τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Αύριο το βράδυ εκπνέει το θερινό «παράθυρο» και θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν έχουν δίκιο τα όσα λένε οι Γάλλοι εδώ και μερικά λεπτά ή το «Sky Sports» που τον στέλνει στον Ολυμπιακό.