Υπέγραψε στον Ολυμπιακό για τέσσερα χρόνια ο Λοβέρα

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του 20χρονου ακραίου επιθετικού στον Ολυμπιακό και κυκλοφόρησε και η πρώτη του φωτογραφία με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό για τέσσερα χρόνια ο Λοβέρα

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Μάξι Λοβέρα έφτασε στην Ελλάδα έπειτα από ένα κουραστικό ταξίδι από την Αργεντινή κι αφού είχε αλλάξει τρεις πτήσεις. Ο 20χρονος Αργεντινός εξτρέμ είχε μία εξίσου κουραστική ημέρα.

Ο Λοβέρα πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και από τη στιγμή που δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Έπρεπε να διευθετήσει τις τυπικές λεπτομέρειες της μεταγραφής του στην ομάδα του Πειραιά.

Λίγο πριν τις 23:30 έπεσαν και οι υπογραφές και ο Λοβέρα είναι οριστικά ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Ο νεαρός άσος υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τους «ερυθρόλευκους» και μάλιστα κυκλοφόρησε και η πρώτη του φωτογραφία με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Μάξι Λοβέρα έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες τη Ροζάριο και έχει γεννηθεί στις 9 Μαρτίου 1999. Ο νεαρός άσος κατά κύριο λόγο αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ, ενώ έχει παίξει και αρκετά παιχνίδια ως δεύτερος επιθετικός. Στο πρωτάθλημα της Αργεντινής έχει παίξει βασικός και στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ.