Κινείται για Μποσίλια ο Ολυμπιακός

Ο Βραζιλιάνος χαφ της Μονακό παραμένει πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα των Πειραιωτών και μάλιστα τις τελευταίες ώρες φαίνεται να γίνεται κίνηση για την απόκτηση του.

Κινείται για Μποσίλια ο Ολυμπιακός

Η μεταγραφική περίοδος έχει μπει στην τελική της ευθεία και ο Ολυμπιακός διαμορφώνει το ρόστερ του. Οι Πειραιώτες έχουν φέρει στην Ελλάδα τον Μπενζιά και τον Λοβέρα, αλλά παράλληλα δουλεύουν κι άλλες περιπτώσεις.

Στο λιμάνι είναι έντονη η κινητικότητα και είναι λογικό τις τελευταίες ώρες ο μεταγραφικός μηχανισμός να έχει πάρει… φωτιά. Η υπόθεση του Γκαμπριέλ Μποσίλια δεν έχει χάσει έδαφος και παραμένει εξίσου ψηλά στη μεταγραφική λίστα των «ερυθρόλευκων».

Η Μονακό δεν υπολογίζει τον Βραζιλιάνο μέσο, τον οποίο έχει ωθήσει στην έξοδο, αλλά στον Πειραιά θέλουν να βρουν τον τρόπο με τον οποίο θα επέλθει συμφωνία με τον γαλλικό σύλλογο. Ο ποδοσφαιριστής που είναι εκτός πλάνων δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά.

Έχει ενημερωθεί για τους «ερυθρόλευκους» και είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Μποσίλια είναι παίκτης που μπορεί να παίξει και «οχτάρι» με τους «ερυθρόλευκους» εκεί να διαθέτουν τους Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά.

Το πρόβλημα σε αυτή την υπόθεση είναι η Μονακό, η οποία έχει αποδειχτεί πως δεν είναι εύκολη στις διαπραγματεύσεις. Βέβαια με τις μεταγραφές να ολοκληρώνονται και τον παίκτη να θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό είναι λογικό και η κατάσταση να διαμορφώνεται υπέρ των «ερυθρόλευκων».