Ήρθε στην Αθήνα ο Σεμέδο για τον Ολυμπιακό (pics, vid)

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο πάτησε το πόδι του στην Αθήνα, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις , θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και θα πάει στην Πολωνία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Πέδρο Μαρτίνς.

Ήρθε στην Αθήνα ο Σεμέδο για τον Ολυμπιακό (pics, vid)

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (25/6), με μια ώρα καθυστέρηση, πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Πορτογάλος Ρούμπεν Σεμέδο.

Πετάει για Ελλάδα ο Σεμέδο (pic)

Λίγο μετά την άφιξή του ο Ρούμπεν Σεμέδο δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και ελπίζω να με βοηθήσει και το κλαμπ για να είμαι ο καλύτερος". Για τη μεταγραφή του ο Ολυμπιακός δαπάνησε 4.500.000 ευρώ στη Βιγιαρεάλ (τα 900.000 ευρώ θα κατέληγαν στη Σπόρτινγκ). Ο παίκτης θα αμείβεται με 1.000.000 ευρώ για κάθε χρόνο από τα τέσσερα που πρόκειται να υπογράψει.

Ο Σεμέδο, γεννήθηκε στις 4 Απριλίου 1994, και φέτος έπαιξε το δεύτερο μισό της σεζόν στη Ρίο Άβε (14 συμμετοχές). Στο πρώτο μισό δόθηξε δανεικός στην Ουέσκα, όπου είχε σε πρωτάθλημα και κύπελλο 12 συμμετοχές. Έχει περάσει στο παρελθόν από την ακαδημία της Σπόρτινγκ. Το 2015 παραχωρήθηκε αρχικά δανεικός στην καταλανική, Ρέους. Με την επιστροφή του προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, ενώ αρχικά παραχωρήθηκε δανεικός στη Βιτόρια Σετούμπαλ. Το 2017 η Βιγιαρεάλ τον είχε αποκτήσει αντί 14.000.000 ευρώ από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Εξαιρετικό κλίμα στον Ολυμπιακό, τραγούδησε ο Βαλμπουενά (vids)

«Στα 4,5 εκ. ευρώ η μεταγραφή του Σεμέδο στον Ολυμπιακό»

Ο Ποντένσε «υποδέχθηκε» τον Σεμέδο (pic)

To μήνυμα με Σεμέδο και η στήριξη σε Μαρτίνς