To μήνυμα με Σεμέδο και η στήριξη σε Μαρτίνς

Έδωσε σκληρή μάχη ο Ολυμπιακός για τον Πορτογάλο στόπερ και έκανε το καλύτερο δώρο στον προπονητή που δουλεύει με την ομάδα στο Γκνιεβίνο.

 

To μήνυμα με Σεμέδο και η στήριξη σε Μαρτίνς

Μία πολύ δύσκολη περίπτωση όπως αυτή του Ρούμπεν Σεμέδο τελείωσε για τον Ολυμπιακό. Ο ποδοσφαιριστής που είχε ζητήσει όσο τίποτα άλλο ο Πέδρο Μαρτίνς πιάνει λιμάνι με τους Πειραιώτες να αποδεικνύουν γι' ακόμα ένα καλοκαίρι πως είναι σκληροί διαπραγματευτές ακόμα και όταν απέναντι τους έχουν έναν σύλλογο, όπως η Βιγιαρεάλ που δεν έχει διάθεση να ικανοποιήσει όλα τα "θέλω" τους.

BREAKING: Ερχεται ο Σεμέδο για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός έφερε τα πράγματα στα μέτρα του, είχε τον παίκτη σύμμαχο και τελείωσε αυτή την ιστορία. Φέρνει τον στόπερ που ήθελε πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς και αυτό έχει μεγάλη σημασία, διότι του δείχνει με αυτόν τον τρόπο και την έμπρακτη στήριξη στο πρόσωπο του. Επίσης παίρνει έναν ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου όπως είναι ο Σεμέδο, ο οποίος αν δεν υπήρχε εκείνη η ρήτρα της Σπόρτινγκ ίσως να μην ερχόταν στην Ελλάδα.

Τα "λιοντάρια" είχαν βάλει ρήτρα ότι, αν ο παίκτης πάει σε ανταγωνιστικό τους σύλλογο στην Πορτογαλία θα πρέπει να βάλουν στο ταμείο τους περίπου 20 εκατ. ευρώ. Κάπως έτσι ο Σεμέδο έρχεται στον Ολυμπιακό με τον Μαρτίνς να έχει εγγυηθεί ότι το… περίεργο παρελθόν του δεν είναι εμπόδιο και πως θα προσφέρει στον σύλλογο.

Και επειδή οι μεταγραφές είναι περίεργη ιστορία και εύκολα μπορούν να σε εκθέσουν ο Ολυμπιακός παίρνει αυτά που θέλει ακόμα κι αν ρισκάρει, κι αν τζογάρει πολλές φορές. Βιάστηκε πολύς κόσμος να ειρωνευτεί τις ανακοινώσεις του για Μπρούνο, Κάιπερς, Ντουρμισάι και Σουντανί.

Αποδεικνύεται όμως ότι η ομάδα του μεγάλου λιμανιού με αργά και σταθερά βήματα βάζει στη μηχανή της τα γρανάζια που θα της δώσουν καλύτερη ώθηση και με τα οποία θα λειτουργήσει ακόμα πιο σωστά σε σχέση με πέρσι. Βλέπει την ίδια ώρα τους ανταγωνιστές δυσκολεύονται και περισσότερο να ρίχνουν τον πήχη.

Τον Ολυμπιακό εκείνο που τον ενδιαφέρει πρώτα απ' όλα είναι κλείσει τις δικές του τρύπες. Ο Σεμέδο και ο κάθε Σεμέδο θα κριθούν στο γήπεδο, αλλά αυτό που μετράει περισσότερο είναι πως παίκτες που ζητάει ο προπονητής έρχονται στον Ολυμπιακό. Ο κόουτς έχει πλέον έναν λόγο παραπάνω να χαμογελάει εδώ στο Γκνιεβίνο, αφού αναμένεται έναν παίκτη που τον ήθελε πολύ.