Εξαιρετικό κλίμα στον Ολυμπιακό, τραγούδησε ο Βαλμπουενά (vids)

Ο Γάλλος αστέρας πήρε το… μικρόφωνο και τραγούδησε ενώπιον όλης της ομάδας. Πως εξελίχθηκε η πρώτη του ημέρα στο Γκνιεβίνο.

Εξαιρετικό κλίμα στον Ολυμπιακό, τραγούδησε ο Βαλμπουενά (vids)

Σε μία ομάδα δεν αρκούν μόνο οι καλοί ποδοσφαιριστές για να γίνει ένα καλό σύνολο και να μπορέσει να βγάλει στο χορτάρι ωραία πράγματα και παράλληλα να κατακτήσει και τίτλους. Έχει αποδειχτεί πολλάκις πως οι καλοί χαρακτήρες των ποδοσφαιριστών βοηθούν μία ομάδα να γίνει ακόμα καλύτερη.

Ο Ολυμπιακός από πέρσι έχει φτιάξει πολύ καλά αποδυτήρια. Έχει παίκτες που χαρακτήρες "διαμάντια" και οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα έτσι ώστε η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο κι ας μην ήρθαν οι τίτλοι.

Σε αυτό το μοτίβο συνεχίζει η ομάδα του Πειραιά και τη φετινή σεζόν. Από νωρίς στο κλίμα μπήκε και ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος άσος που κατά το βραδινό γεύμα είπε το τραγουδάκι ενώπιον όλης της ομάδας και γνώριζε την αποθέωση.

Για την καριέρα του 34χρονου άσου δεν χρειάζονται συστάσεις. Πρόκειται για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή με βαρύ βιογραφικό και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα. Στις προπονήσεις δεν έχει πολλές κουβέντες, του αρέσει να κάνει τη δουλειά του χωρίς να μιλάει. Ο Βαλμπουενά παλεύει σαν… έφηβος, αλλά έχει μπει ήδη στο κλίμα της ομάδας.

Δείτε τα βίντεο με τον Γάλλο σταρ να τραγουδάει…