Ολυμπιακός μετά τον Σεμέδο - O Ζοσουέ Σα της Άντερλεχτ στο προσκήνιο

Η σχέση του με τον Πέδρο Μαρτίνς - Που πάει ο Πορτογάλος της Βιγιαρεάλ

Ολυμπιακός μετά τον Σεμέδο - O Ζοσουέ Σα της Άντερλεχτ στο προσκήνιο

Τελικά το σκηνικό ανατράπηκε και η μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο στον Ολυμπιακό χαλάει. Ο Σεμέδο αν δεν αλλάξει κάτι δεν θα πιάσει λιμάνι και ο λόγος είναι η Βιγιαρεάλ.

Το «κίτρινο υποβρύχιο»… φρενάρει τη μετακίνηση του παίκτη στον Ολυμπιακό. Αυτό αναφέρουν και οι Ισπανοί με την As να φιλοξενεί αναλυτικό ρεπορτάζ με τίτλο «η Βιγιαρεάλ φρενάρει τη μεταγραφή του Σεμέδο στον Ολυμπιακό».

Χάλασε του Σεμέδο, πάει γι' άλλα ο Ολυμπιακός

Όσον αφορά το μέλλον του, η Ισπανική Marca αναφέρει σήμερα ότι είναι πολύ πιθανό να καταλήξει στη Μπράγκα, η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Η Βιγιαρεάλ «μπλόκαρε» τη μεταγραφή του Σεμέδο στον Ολυμπιακό

Βέβαια κάποιοι στην Ισπανία κάνουν λόγο για παιχνίδι τακτικής του Ολυμπιακού όμως οι «ερυθρόλευκοι» λένε ότι πλέον ασχολούνται με άλλες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Βέλγιο μια από αυτές είναι ο Ζοσουέ Σα, ο οποίος είναι στη λίστα του Ολυμπιακού. Ο 27χρονος δεξιοπόδαρος κεντρικός αμυντικός ανήκει στην Άντελεχτ, η οποία τον αγόρασε με 2.2 εκ € το 2017 από την Βιτόρια Γκιμαράες. Τότε ήταν αρχηγός της ομάδας και προπονητής του ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ζοσουέ Σα, την περίοδο 2018-19 είχε 22 συμμετοχές-1 γκολ στην Κασίμπασα.