Η Βιγιαρεάλ «μπλόκαρε» τη μεταγραφή του Σεμέδο στον Ολυμπιακό

Τι οδηγεί σε ναυάγιο τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στον Πειραιά και τι αναφέρουν οι πληροφορίες από την Ισπανία.

Η Βιγιαρεάλ «μπλόκαρε» τη μεταγραφή του Σεμέδο στον Ολυμπιακό

Η μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο στον Ολυμπιακό είχε μπει στην τελική ευθεία. Οι πληροφορίες ήθελαν τον παίκτη να έρχεται τη Δευτέρα στην Αθήνα για να τελειώσει και το τυπικό της υπόθεσης. Οι Πειραιώτες τα είχαν βρει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και φαινόταν πως είχαν βρει και τη χρυσή τομή με τη Βιγιαρεάλ.

Χάλασε του Σεμέδο, πάει γι' άλλα ο Ολυμπιακός

Τελικά το σκηνικό ανατράπηκε και η μεταγραφή του ναυαγεί. Ο Σεμέδο αν δεν αλλάξει κάτι δεν θα πιάσει λιμάνι και ο λόγος είναι η Βιγιαρεάλ. Το «κίτρινο υποβρύχιο»… φρενάρει τη μετακίνηση του παίκτη στον Ολυμπιακό. Αυτό αναφέρουν και οι Ισπανοί με την As να φιλοξενεί αναλυτικό ρεπορτάζ με τίτλο «η Βιγιαρεάλ φρενάρει τη μεταγραφή του Σεμέδο στον Ολυμπιακό».

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί οι δύο σύλλογοι βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις αρκετό καιρό και όλα έδειχναν πως τα βρίσκουν. Η Ιστορία, όμως, είναι περίπλοκη με τη Βιγιαρεάλ να μη συμφωνεί με κάποιους όρους και να μπλοκάρει τη μεταγραφή του παίκτη.

Επίσης οι Ίβηρες θίγουν ξανά το νομικό θέμα που έχει ο παίκτης ο οποίος περιμένει να ανάψει το πράσινο φως από το δικαστήριο.

Ο Σεμέδο έχει συμβόλαιο με τη Βιγιαρεάλ έως το 2022 και δεν φαίνεται εύκολο να συναινέσει στη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή. Η κατάσταση είναι περίπλοκη με τους Ίβηρες να μην δείχνουν διατεθειμένοι να υποχωρήσουν σε τίποτα. Η ισπανική As, ωστόσο δεν τελειώνει το θέμα του Σεμέδο και στο τέλος υπογραμμίζει ότι «θα πρέπει να δούμε αν το μπλοκάρισμα είναι οριστικό ή ένας τρόπος για να δείξει τη δύναμη της κάτι που το κάνει η Βιγιαρεάλ».

Μένει τελικά να δούμε τι ισχύει, αλλά αυτή τη στιγμή το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός έχει στρέψει αλλού την προσοχή του.