Το υψηλότερο εμπόδιο του Ολυμπιακού για το «ναι» του Καρίγιο

Τα 2,5 εκ. ευρώ ετήσιο συμβόλαιο που ψάχνει ο Αργεντινός και οι «ερυθρόλευκοι» που καλούνται να τα βάλουν με… θεούς και δαίμονες

Το υψηλότερο εμπόδιο του Ολυμπιακού για το «ναι» του Καρίγιο

Ο Γκουίντο Καρίγιο που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Πέδρο Μαρτίνς δεν ήταν μία εύκολη περίπτωση και αυτό το γνώριζαν άπαντες στο λιμάνι και πρωτίστως ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού.

Μπορεί η Σαουθάμπτον να ψάχνεται να τον πουλήσει ή στην χειρότερο να τον ξαναδώσει δανεικό, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία που σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι τόσο ευνοϊκά για τους «ερυθρόλευκους».

Εδώ και μέρες το fosonline.gr έχει γράψει για τις απαιτήσεις του Καρίγιο. Ψάχνει ένα συμβόλαιο που θα είναι στα λεφτά που έπαιρνε στη Σαουθάμπτον. Δηλαδή σχεδόν 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Είναι ένα συμβόλαιο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και «απαγορευτικό» για τα ελληνικά δεδομένα.

Ο Καμαρά… φέρνει τον Καρίγιο στον Ολυμπιακό

Ωστόσο, και ο Βαλμπουενά αρχικά ζητούσε 3 εκατομμύρια ευρώ, αλλά στην πορεία των διαπραγματεύσεων όταν είδε το πρότζεκτ και το πόσο θερμά του μίλησαν ο Καρεμπέ, ο Μοντέστο και ο Ζοσέ Ανιγκό, τότε δέχτηκε να «κόψει» αρκετά από τις απαιτήσεις του και να πιάσει λιμάνι.

Μόνο που δεν είναι όλοι… Βαλμπουενά. Το υψηλότερο εμπόδιο για να αποκτήσει ο Ολυμπιακός τον Καρίγιο δεν είναι το οικονομικό, αλλά οι προτεραιότητες που έχει στη σκέψη του ο Αργεντινός φορ.

Τις τελευταίες ώρες στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι ο πιθανότερος προορισμός του Καρίγιο θα είναι η Ισπανία. Ήδη η Λεγκανές έχει εκφράσει την επιθυμία της να τον ξαναπάρει δανεικό. Υπάρχουν όμως κι άλλες δύο ισπανικές ομάδες που καλοβλέπουν την περίπτωσή του. Ο Καρίγιο που δεν είναι θετικός στο να γυρίσει στην πατρίδα του (τον θέλει η Μπόκα Τζούνιορς), φέρεται να έχει θέσει ως προτεραιότητα την Primera Division και δευτερευόντως την Premier League.

Αυτό λοιπόν είναι το υψηλότερο εμπόδιο για να ντυθεί στα κόκκινα ο Καρίγιο. Δεν έχει πει ακόμη «όχι» στον Ολυμπιακό, αλλά βγάζει μία εικόνα προς τα έξω ότι θα εξαντλήσει τα περιθώρια να παίξει και του χρόνου στα ισπανικά γήπεδα.

Ο Ολυμπιακός πάντως από την πλευρά του δεν την παρατάει την υπόθεση. Και για να μην την παρατάει, πάει να πει ότι βλέπει πώς μπορεί να επιτευχθεί το «deal». Η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη για τον επιθετικό, καθώς ο Μαρτίνς θα ήθελε στην Πολωνία να έχει τον βασικό φορ.