Ο Καμαρά… φέρνει τον Καρίγιο στον Ολυμπιακό

Το «τρελό» σενάριο από την Αγγλία που μπορεί να φέρει τον Αργεντινό επιθετικό στο μεγάλο λιμάνι και το ενδιαφέρον της Σαουθάμπτον για τον Αφρικανό χαφ.

Ο Καμαρά… φέρνει τον Καρίγιο στον Ολυμπιακό

Ο Γκουίδο Καρίγιο είναι ο παίκτης που αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς για την ενίσχυση της επίθεσης του Ολυμπιακού. Η περίπτωση του Αργεντινού, ωστόσο είναι τρομερά δύσκολη. Ο παίκτης ανήκει στη Σαουθάμπτον και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με τη μορφή του δανεισμού στη Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα.

Ο Ολυμπιακός τον έχει στο… στόχαστρο τους, αλλά πρόκειται για παίκτη με πολύ υψηλό κασέ. Ο ίδιος θέλει ένα συμβόλαιο κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, ενώ η Σαουθάμπτον για να τον παραχωρήσει θα ζητήσει τον ουρανό με τα άστρα.

Στην Αγγλία, ωστόσο, δίνουν μία άλλη διάσταση στο θέμα. Τις τελευταίες ώρες έχει βουίξει η Αγγλία πως οι «Άγιοι» ενδιαφέρονται πολύ σοβαρά για τον Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού. Ο Αφρικανός χαφ βρίσκεται στο Κόπα Άφρικα με τη Γουινέα και η αγγλική ομάδα μοιάζει να ασχολείται πολύ σοβαρά με την υπόθεση του.

Κάπου εκεί οι Βρετανοί συνδέουν και το θέμα με τον Γκουίδο Καρίγιο. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα τους η μία περίπτωση μπορεί να εξαρτάται από την άλλη και η Σαουθάμπτον να τα βρει με τον Ολυμπιακό για τον Καρίγιο παίρνοντας τον Καμαρά για τα χαφ της.

Είναι ένα σενάριο που προέρχεται από το Νησί και το οποίο δίνει μία εξήγηση στην επιμονή του Ολυμπιακού για τον παίκτη. Τον Γκουίδιο Καρίγιο τον θέλει ο Μαρτίνς και θεωρείται ποδοσφαιριστής από το πάνω ράφι. Είναι πρόβλημα τα «τρελά» ποσά που ακούγονται γύρω απ’ αυτόν, αλλά η Σαουθάμπτον αν εκδηλώσει πράγματι σοβαρό ενδιαφέρον για τον Καμαρά τότε θα ρίξει στο τραπέζι και τον Καρίγιο.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή δεν μπαίνει σε διαδικασία συζήτησης για τον Καμαρά και θεωρεί πως είναι παίκτης που μπορεί να ανεβάσει κι άλλο την αξία του. Κοστολογείται με περισσότερα από 15 εκατ. ευρώ. Επιπλέον για τον Γκουίδο Καρίγιο υπάρχει και το ενδιαφέρον της Μπόκα Τζούνιορς.