Ολυμπιακός: Το «τρελό» συμβόλαιο του Καρίγιο

Ο Αργεντινός φορ της Σαουθάμπτον, που αρέσει στον Μαρτίνς, δεν προτίθεται να ρίξει τις απαιτήσεις του για ετήσιο συμβόλαιο κάτω από 2,5 εκ. ευρώ, σύμφωνα με τους Άγγλους.

Ολυμπιακός: Το «τρελό» συμβόλαιο του Καρίγιο

Πιθανότατα από βδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις για το θέμα του φορ, με τον Ολυμπιακό να «χτυπάει» σε πολλά μέτωπα έχοντας ανοικτή γραμμή με πάνω από τρεις στράικερς!

«Ο Μαρτίνς θέλει τον Καρίγιο στον Ολυμπιακό»

Με τον Μουνιέ και την Χάντερσφιλντ είναι σε διαρκή επικοινωνία. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Βινίσιους της Νάπολι. Επίσης, ο Φακούντο Φερέιρα της Μπενφίκα μπορεί να έχει πάει πιο πίσω στη λίστα, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται στην ερυθρόλευκη ατζέντα.

Ο πιο δύσκολος απ’ όλους όσους έχουν διαρρεύσει πάντως, φέρεται να είναι ο Γκουίντο Καρίγιο. Ο Αργεντινός φορ που ήταν την τελευταία σεζόν συμπαίκτης με τον Σιόβα στην Λεγκανές (έπαιζε δανεικός στους Ισπανούς), δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουθάμπτον.

Ολυμπιακός και Μπόκα Τζούνιορς για Καρίγιο

Οι «Άγιοι» ψάχνονται να τον δώσουν με μεταγραφή, μάλιστα λέγεται ότι απαιτούν 10 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο, ακόμα και αν αποφασίσει να τον παραχωρήσει δανεικό, υπάρχει ένα «αγκάθι» που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Πρόκειται για τις απαιτήσεις του ίδιου του Καρίγιο. Ο Αργεντινός έχει συμφωνήσει με την Σαουθάμπτον για ένα συμβόλαιο με κάτι λιγότερο από 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Δεν θέλει να πάει σε μία ομάδα που θα του προσφέρει λιγότερα χρήματα από αυτά που έχει εγγυημένα στην Αγγλία.

Γκουίδο Καρίγιο: Γι' αυτό είναι «killer», γι' αυτό απασχολεί τον Ολυμπιακό (vids)

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, ότι είναι ένα ποσό που πολύ δύσκολα θα το δώσει ο Ολυμπιακός εξαιτίας της «τρελής» φορολογίας που υπάρχει στη χώρα μας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει κρύψει ότι του αρέσει ο Καρίγιο, ωστόσο, είναι και μία περίπτωση ιδιαιτέρως «αλμυρή».