Ολυμπιακός: Μήνυμα 17 εκ. ευρώ από τη Γουέστ Χαμ για Φορτούνη

Το νέο δημοσίευμα και γιατί οι Βρετανοί αναφέρουν ότι δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή του Πελεγκρίνι αλλά την πιο πιθανή μεταγραφή της ομάδας του

Ολυμπιακός: Μήνυμα 17 εκ. ευρώ από τη Γουέστ Χαμ για Φορτούνη

Επανέρχεται στο προσκήνιο από τους Βρετανούς το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για τον Κώστα Φορτούνη. Σημερινό δημοσίευμα κάνει λόγο για... μήνυμα των Λονδρέζων προς τον Ολυμπιακό για πρόταση 17 εκατομμυρίων ευρώ.

Πρόκειται για σημερινό δημοσίευμα της Dailystar -μετά από αυτό της Sun- στο οποίο είναι ασαφές τι ακριβώς σημαίνει μήνυμα. Μάλλον, οι Βρετανοί εννοούν πρόθεση κατάθεση πρότασης και όχι κάτι περισσότερο.

«Η Γουέστ Χαμ δίνει 18 εκ. για Φορτούνη» - Το πρόσωπο κλειδί

«Η West Ham είναι έτοιμη να πληρώσει 15 εκ. λίρες στον Ολυμπιακό για τον άσσος του Κώστα Φορτούνη», αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει ότι ο μεσοεπιθετικός των ερυθρόλευκων δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή των «σφυριών». Η Γουέστ Χαμ έχει πρώτο στη σχετική λίστα τον Ισαάκ Χέιντεν, ο οποίος αγωνίζεται στη Νιούκαστλ.

Στο μυαλό του Φορτούνη

Η Γουέστ Χαμ σκοπεύει να αποκτήσει αρχικά έναν μέσο και στη συνέχεια έναν αμυντικό και έναν επιθετικό. Όμως ο Μάνουελ Πελεγκρίνι και οι συνεργάτες του έχουν να διαχειριστούν ένα περιορισμένο μεταγραφικό μπάτζετ.

Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης, τα 18 εκ. ευρώ και ο Γκόμες της Μπαρτσελόνα

Αυτός είναι ο λόγος που τα ΜΜΕ στο Λονδίνο θεωρούν ότι ο Φορτούνης μπορεί να μην είναι η πρώτη επιλογή, αποτελεί όμως την πιο προσιτή οικονομικά περίπτωση και κατ' επέκταση την πιο ρεαλιστική επιλογή και αυτή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα.