Super League: Στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός

Στην Ξάνθη η ΑΕΚ, στην Τρίπολη ο Λεβαδειακός, εντός ο ΠΑΟΚ. Το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 27ης αγωνιστικής.

Super League: Στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός

Συνεχίζεται η δράση της 27ης αγωνιστικής την Κυριακή 7/4 με τέσσερις ακόμα αναμετρήσεις.

Το πρόγραμμα ανοίγει με την Ξάνθη να υποδέχεται την ΑΕΚ στα Πηγάδια (16:00). Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Μπαξεβανίδη και Τζουρίτσκοβιτς, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ άφησε εκτός τον Νέναντ Κρίστιτσιτς για λόγους ξεκούρασης, ενώ δεν υπολογίζει ακόμα τους Μπακασέτα και Τσιγκρίνσκι.

Στις 17:15, ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Λεβαδειακό. O Γιώργος Παράσχος δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον τιμωρημένο Ινγκλέσιας, αλλά υπολογίζει κανονικά στους Μανιά και Φερνάντεθ. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στο -5 από τον ΟΦΗ στην προτελευταία θέση και χρειάζονται οπωσδήποτε βαθμούς για να ανασάνουν βαθμολογικά.

Στις 19:00, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του. Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τον ανέτοιμο Κούτρη, όπως και τους Νάτχο, Μιράντα, ενώ συμπεριέλαβε για πρώτη φορά μετά από καιρό τον Γιάγκος Βούκοβιτς. Με Φρεντερίκο Ντουάρτε για πρώτη φορά στην αποστολή για τους Αγρινιώτες, ενώ εκτός έμειναν οι Μοράρ, Μιχάι και Άργκους.

Τέλος, το αγωνιστικό πρόγραμμα κλείνει στις 19:30 με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ και Λαμίας στην Τούμπα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τους Ζαμπά και Λημνιό, ενώ ο Μάκης Χάβος τους Σκόνδρα, Καραμάνο, Καρυπίδη, Επστάιν, και Μελίσσα, ο οποίος είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ, όπως και τον τιμωρημένο Πίτι.

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 6/4
ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
Παναθηναϊκός - Άρης 2-0
Πανιώνιος - ΑΕΛ 1-0

Κυριακή 7/4
Ξάνθη - ΑΕΚ (16:00)
Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός (17:15)
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός (19:00)
ΠΑΟΚ - Λαμία (19:30)

Δευτέρα 8/4
Ατρόμητος - Απόλλων Σμ. (19:00)