ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Τον κράτησε «ζωντανό» ο Βαζ (highlights)

Το γκολ του Ρικάρντο Βαζ στο 20' χάρισε τη νίκη στον ΟΦΗ επί του ΠΑΣ και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες του για σωτηρία.

ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Τον κράτησε «ζωντανό» ο Βαζ (highlights)

Ο ΟΦΗ είχε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο απέναντι στον ΠΑΣ, πέτυχε το γκολ που χρειαζόταν με «χρυσό» σκόρερ τον Ρικάρντο Βαζ, πλησίασε στον ένα πόντο τον αντίπαλό του και έχει κάθε δικαίωμα να ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια ελπίζοντας ότι έστω και την ύστατη ώρα θα εξασφαλίσει την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα

Το τελικό 1-0 κρίνεται δίκαιο, καθώς ο ΟΦΗ είχε εξαρχής τον έλεγχο του αγώνα και δεν τον έχασε ποτέ, είχε τις περισσότερες και πιο «τρανταχτές» ευκαιρίες στο ματς και δεν επέτρεψε στον ΠΑΣ να γίνει πραγματικά απειλητικός με εξαίρεση δύο στιγμές στο α' μέρος.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να δώσουν μεγαλύτερο βάρος στα ανασταλτικά τους καθήκοντα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έβρισκαν χώρους προκειμένου να ανησυχήσουν τον Βελλίδη. Κορυφαία στιγμή τους στο παιχνίδι, μάλιστα, ήταν αυτή του 90'+2', όταν ο νεοεισελθών Βουό «σημάδεψε» το αριστερό δοκάρι της εστίας του ΠΑΣ...

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Κομίνη, ο οποίος είχε δύσκολο έργο καθώς το ματς είχε πολλά νεύρα, σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά και αρκετές δύσκολες φάσεις στις δύο περιοχές, όπου αμφότερες οι ομάδες διαμαρτυρήθηκαν -αδίκως- για πέναλτι.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Θ. Βαρδινογιάννης»

ΟΦΗ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-0

Σκόρερ: 20' Ρικάρντο Βαζ

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Μεϊντανάς (Αχαΐας), Κουρομπύλια (Δ. Αττικής)

Κίτρινες κάρτες: Μεγιάδο, Βαζ, Μπράουν - Σεργκελασβίλι, Πάντελιτς, Νικολιάς, Αθανασιάδης, Κρίζμαν

Κόκκινες κάρτες: -

Συνθέσεις:

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Μπράουν, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νάστος, Νέιρα, Βαζ (89' Σασί), Φερέιρα (83’ Κουτσιανικούλης), Γιακουμάκης (85' Βουό).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας (79’ Αποστολόπουλος), Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Σεργκελασβίλι, Γιάκος (55’ Παμλίδης), Νικολιάς, Πάντελιτς, Αθανασιάδης (75' Μάνος), Κρίζμαν.