Τσιμίκας: «Δώσαμε ό,τι είχαμε γιατί στεναχωρήσαμε τον κόσμο»

Ο Κώστας Τσιμίκας στις δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα ήθελε να παίξει για τον κόσμο που είχε πικραθεί με τον αποκλεισμό στο Κίεβο.

Τσιμίκας: «Δώσαμε ό,τι είχαμε γιατί στεναχωρήσαμε τον κόσμο»

Για τον Ολυμπιακό ήταν πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αφού έπρεπε να βγάλει αντίδραση στο γήπεδο και να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από τη Ντιναμό Κιέβου. Οι Πειραιώτες έδειξαν χαρακτήρα, νίκησαν 5-1 και πρόσφεραν ωραίο θέαμα στον κόσμο. Ο Κώστας Τσιμίκας στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στη σημασία της νίκης επί του ΟΦΗ, αλλά και στο Κύπελλο.

"Θέλαμε να παίξουμε καλά. Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από την αρχή απέναντι στον ΟΦΗ. Στο Κίεβο ήμασταν κακοί και θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Συνεχίζουμε γιατί θέλουμε την πρόκριση στο κύπελλο και να το κατακτήσουμε".

Για την χαμένη Ευρωπαϊκή πρόκριση;

"Θέλαμε όσο τίποτα τη νίκη στο Κίεβο. Χάσαμε ευκαιρίες για να τα καταφέρουμε. Κάναμε προσπάθεια αλλά δεν τα καταφέραμε. Φάγαμε δύο γκολ στο Καραϊσκάκη, χάσαμε ευκαιρίες εκεί. Το ξεπεράσαμε πάντως. Προσπαθήσαμε αρκετά σήμερα με τον ΟΦΗ. Δώσαμε ό,τι είχαμε γιατί στεναχωρήσαμε τον κόσμο και στεναχωρηθήκαμε και εμείς".

Για το αν υπάρχει ελπίδα στο πρωτάθλημα;

"Ευελπιστούμε για το καλύτερο στο πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας όμως και το κύπελλο και θα δώσουμε τα πάντα για να το πάρουμε".