Super League: Ξεχωρίζει το Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Η αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη (19:30) παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη δεύτερη ημέρα (17/2) της 21ης αγωνιστικής.

Super League: Ξεχωρίζει το Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Με τέσσερις αγώνες συνεχίζεται το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Super League για την Κυριακή 17/2 με το μεγάλο ματς στο Καραϊσκάκη να ξεχωρίζει.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο Φαληρικό γήπεδο (17/2, 19:30, LIVE στο fosonline.gr) με στόχο μόνο τη νίκη που θα του διασφαλίσει η δεύτερη θέση.

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν πλην του τραυματία Ομάρ Ελαμπντελαουί, χωρίς προβλήματα, αφού ο Κώστας Φορτούνης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή. Μέσα και ο Σολδάνο, που μαζί με τον Μασούρα διεκδικεί φανέλα βασικού. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη θα αγωνιστούν με τους Τσιγκρίνσκι και Μπακασέτα, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ. Εκτός ο Νίκολας Χουλτ λόγω θλάσης.

Στις 18:00 ο Άρης υποδέχεται τον Πανιώνιο στο «Κλ. Βικελίδης». Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη θέλει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία, όπως στις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ στον αντίποδα ο Άκης Μάντζιος και οι «κυανέρυθροι» ψάχνουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για να εξασφαλίσουν το συντομότερο την παραμονή τους στην κατηγορία.

Νωρίτερα, στις 17:15 ο Λεβαδειακός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στη Λιβαδειά με στόχο τη νίκη που θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για παραμονή. Ο Τραϊανός Δέλλας και οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν τη νίκη για να παραμείνουν κοντά στην πεντάδα που οδηγεί στην Ευρώπη.

Τέλος, στις 15:00 η ΑΕΛ φιλοξενεί την Ξάνθη στη Λάρισα. Οι «βυσσινί» του Τζιανλούκα Φέστα φιλοδοξούν κόντρα στους Θρακιώτες να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί που έχουν χτίσει τον τελευταίο μήνα, ενώ η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς θέλουν να συνεχίσουν με νίκη, μετά το τρίποντο επί του Ατρόμητου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Σαββατο 16/2
Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 1-0
ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 0-2

Κυριακή 17/2
15:00 ΑΕΛ - Ξάνθη
17:15 Λεβαδειακός - Παναιτωλικός
18:00 Άρης - Πανιώνιος
19:30 Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Δευτέρα 18/2
19:00 Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ
19:30 ΟΦΗ - Λαμία