Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Τους έχει στην «πρίζα» ο Μαρτίνς!

Έχει πιθανότητες ακόμη και ο Σολδάνο να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Πολλά τα ερωτηματικά, αναμένονται αλλαγές και στις τρεις γραμμές.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Τους έχει στην «πρίζα» ο Μαρτίνς!

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα κοιτάξει να κάνει ξανά αλλαγές στην ενδεκάδα. Σε σχέση με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ντιναμό, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αποκλείεται να προχωρήσει ακόμα και σε πέντε αλλαγές. Όχι γιατί θέλει απαραίτητα να κρατήσει κάποιους ποδοσφαιριστές του «φρέσκους» για τη ρεβάνς του Κιέβου, αλλά επειδή υπάρχουν παίκτες που χρειάζεται να πάρουν ανάσες.

Ο Πορτογάλος δεν αποκάλυψε τα πλάνα του για το ματς με την ΑΕΚ. Άφησε να εννοηθεί για παράδειγμα ότι έχει στο μυαλό του ακόμα και το ενδεχόμενο να δώσει φανέλα βασικού στον Γιώργο Μασούρα και τον Φράνκο Σολδάνο, δύο παιδιά που έμοιαζαν αουτσάιντερ να έβλεπαν τα ονόματά τους στην ενδεκάδα κόντρα στην «Ένωση».

Όλα όμως είναι πιθανά… Οι Λάζαρος, Τοροσίδης και Κούτρης είναι τρεις ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αντικαταστήσουν τους Ποντένσε, Μεριά και Τσιμίκα αντίστοιχα, αλλά δεν το έχει «φωτογραφίσει» και 100% ο κόουτς των Πειραιωτών.

Σε γενικές γραμμές, όπως αποδεικνύεται και από την απόφασή του να πάρει στην αποστολή όλους τους παίκτες που προπονούνται κανονικά (πλην του ανέτοιμου Ομάρ), φαίνεται να μην έχει καταλήξει.

Θέλει να κάνει πρώτα κάποια τετ α τετ προτού πάρει τις οριστικές του αποφάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει καταφέρει να κρατήσει σχεδόν όλη την ομάδα στην «πρίζα», καθώς κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το αν θα παίξει ή θα κάτσει στον πάγκο.