ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 0-2

Έχοντας σε καλή μέρα τα «βαριά όπλα» του και με θαυμαστή αμυντική λειτουργία, η ομάδα του Περιστερίου κέρδισε δίκαια τον μαχητικό μεν, ελλιπή δε ΠΑΣ.

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 0-2

Η ποιοτική ανωτερότητα του Ατρόμητου, το άριστο (αν όχι και λίγο συντηρητικό) στήσιμο από τον Νταμίρ Κάναντι, αλλά και η καλή μέρα στην οποία βρέθηκαν τα «βαριά χαρτιά» της ομάδας του Περιστερίου, έκαναν τη διαφορά υπέρ των φιλοξενούμενων το βράδυ του Σαββάτου (16/2) στους «Ζωσιμάδες».

Αν προστεθεί, δε, το γεγονός ότι από τον ΠΑΣ έλλειπαν και 6 σημαντικές μονάδες (Κρίζμαν, Σιόντης, Σεργκελασβίλι, Παμλίδης, Ξύδας, Σκόνδρας), το τελικό 2-0 υπέρ του Ατρόμητου ήρθε μάλλον φυσιολογικά.

Παρ' όλα αυτά, στο α' μέρος χρειάστηκαν οι δύο σωτήριες επεμβάσεις του πρώην κίπερ του Ολυμπιακού, Μπάλας Μέγερι, στα σουτ των Κάστρο και Μάνου, προκειμένου να μείνει ανέπαφη η εστία των νικητών. Από κει και πέρα, έπιασαν... δουλειά οι εξαιρετικοί Ουάρντα, Χατζησαΐας, Ούμπιντες και Κουλούρης, οι οποίοι ουσιαστικά καθάρισαν τη... μπουγάδα για τον Ατρόμητο.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Ατρόμητο που παραμένει σε ευρωπαϊκή... τροχιά, σε δεινή θέση πλέον ο ΠΑΣ που «φλερτάρει» με υποβιβασμό, ενώ στα αξιοσημείωτα του αγώνα το ξέσπασμα του Αμρ Ουάρντα στο γκολ που πέτυχε ο ίδιος στο 50'...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Οι Ζωσιμάδες» Ιωαννίνων

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-2

Σκόρερ: 12' Κουλούρης, 50' Ουάρντα

Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)

Κίτρινες κάρτες: Κάστρο, Αθανασιάδης - Χατζησαΐας, Ρισβάνης

Κόκκινες κάρτες: -

Συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Γιάκος, Κάστρο (71' Μπατίστ), Βιντάλ (68’ Πάντελιτς), Νικολιάς, Αθανασιάδης, Μάνος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Κατράνης, Καρασαλίδης, Ούμπιντες (90'+2' Κιβρακίδης), Μπρούνο, Ενσικουλού (88' Μανούσος), Ουάρντα (82' λ. τρ. Μπουσούλατζιτς), Κουλούρης.