Ο Ανιγκό είχε πάντοτε θαυμαστές στον Ολυμπιακό!

Ο πρώην τεχνικός του Λεβαδειακού και του Πανιωνίου φέρεται έτοιμος να αναλάβει υπεύθυνος μεταγραφών για το επόμενο εξάμηνο, σύμφωνα με τους Γάλλους. Τι συμβαίνει όμως με τον 57χρονο, ποια η σχέση του με τη Νότιγχαμ και τι συμβαίνει με Μοντέστο.

Ο Ανιγκό είχε πάντοτε θαυμαστές στον Ολυμπιακό!

Ένας Γάλλος δημοσιογράφος «τιτίβισε» στα social media ότι ο Ζοσέ Ανιγκό ετοιμάζεται να αναλάβει υπεύθυνος στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού για τους επόμενους έξι μήνες.


Είναι γεγονός ότι ο πρώην τεχνικός του Λεβαδειακού και του Πανιωνίου έχει θαυμαστές στον Ολυμπιακό. Πρώτα απ’ όλα έχει επαγγελματική σχέση με τον Πιερ Ισά. Ένας Ισά που έχει εξαιρετική σχέση με την πειραϊκή ΠΑΕ.


Δεύτερον, ο Ανιγκό τύγχανε της εκτίμησης ανθρώπων μέσα στον σύλλογο από την περσινή σεζόν όταν έκανε εκπληκτικά πράγματα με την ομάδα του Λεβαδειακού.


Τρίτον, ο Ανιγκό φέρεται να έχει ενεργό ρόλο – σύμφωνα με τους Άγγλους – με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Μια Νότιγχαμ που ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη.


Τέταρτον, αν ρωτούσε κανείς τον Ανιγκό για την πορεία της υπόθεσης του Ζιλ Ντίας προτού υπογράψει ο Πορτογάλος εξτρέμ στους Πειραιώτες, γνώριζε απ’εξω κι ανακατωτά τι συνέβαινε. Αυτό σημαίνει ότι ήταν «μέσα στα πράγματα»!


Πέμπτον, αυτό που λέγεται γενικώς στην Γαλλία είναι ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που «έχει μάτι». Έχει την εμπειρία και την ικανότητα να διακρίνει αν ένας ποδοσφαιριστής αξίζει να σταθεί στο επίπεδο του Λεβαδειακού, του Πανιωνίου, του Ολυμπιακού ή της Νότιγχαμ. Η γκάμα του είναι τετράστια.


Και τέλος, υπάρχουν ο Φρανσούα Μοντέστο και ο Κριστιάν Καρεμπέ που είναι οι δύο άνθρωποι που σε συνεργασία με τον Πέδρο Μαρτίνς ασχολούνται με το μεταγραφικό κομμάτι. Οπότε, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι μπορεί να πέσει πάνω στα... πόδια των δύο Γάλλων.


Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Ο Μοντέστο για παράδειγμα επειδή του έχει τυφλή εμπιστοσύνη ο Μαρινάκης στα μεταγραφικά, δεν πρόκειται να τον... κουνήσει από τον Ολυμπιακό. Αφήστε δε που η συχνή παρουσία του Κορσικανού στην Αγγλία, ενδέχεται να έχει να κάνει με το ότι δίνει μία χείρα βοηθείας και στη Νότιγχαμ. Η κύρια εργασία του φυσικά είναι στον Ολυμπιακό. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν στο Νησί, καθώς ο Μοντέστο έχει «συλληφθεί» αρκετές φορές να βλέπει ματς της Νότιγχαμ, αλλά και άλλα παιχνίδια της Τσάμπιονσιπ που όλως τυχαίως αφορούν ματς στα οποία συμμετέχουν οι προσεχείς αντίπαλοι της Φόρεστ.


Όσο για τον Καρεμπέ; Είναι ο άνθρωπος που έφερε τον Πέδρο Μαρτίνς, είναι ο άνθρωπος που αποτέλεσε την «ασπίδα» του Πορτογάλου σε δύσκολες βραδιές και σίγουρα του πιστώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό το γεγονός ότι έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στο να κρατηθούν ήρεμα τα αποδυτήρια.